Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin-ETFs: Den Anstieg auf 70.000 US-Dollar erklärt – Investoren zeigen zunehmende Präferenz

How Long Can Bitcoin ETF Hype Sustain BTC Price?

I takt med de prisudsving, Bitcoin [BTC] har oplevet, har Arthur Hayes, medstifter af BitMEX, fremsat en optimistisk prognose for fremtiden for kryptokurrencyen.

## Bitcoin’s potentiale for stigning
I en podcast med titlen “The Wolf of All Streets” udtrykte Hayes sin tro på, at Bitcoin kunne nå hidtil usete højder, måske endda op til en million dollars. Han tilskrev den hurtige stigning til 70.000 dollars til investorer, der begynder at vælge at investere i Bitcoin-ETF’er.

### Interesse for Bitcoin-ETF’er vokser
Statistikker viser, at de ti førende Spot Bitcoin ETF’er oplevede en betydelig stigning i nettoindstrømninger på 15 % og nåede sidste uge op på 2,57 milliarder dollars. Dette er en stigning i forhold til de 2,24 milliarder dollars, der blev registreret ugen før. Hayes mener, at dette indikerer en stigende interesse fra den globale investeringsfællesskab i Bitcoin-ETF’er som en lukrativ og lavrisiko måde at diversificere deres porteføljer.

## ETF-revolutionen
Finanseksperter som Grant Engelbart, Vice President og investeringsstrateg hos Carson Group, har også bemærket tendensen mod Bitcoin-ETF’er. Han afslørede i et nyligt interview med Bloomberg ETF IQ, at nogle rådgivere har allokeret op til 3,5 % af deres porteføljer til Bitcoin-ETF’er. Investorerne skifter ofte aktiver fra andre segmenter i deres portefølje, såsom vækstfonde og aggressive aktiepositioner, til Bitcoin-ETF’er som en mere konservativ investering.

## Potentiale for vækst med Altcoin-ETF’er
Hayes mener, at den stigende succes med Bitcoin-ETF’er kan føre til en større efterspørgsel efter Altcoin-ETF’er. Han forventer, at fondsforvaltere vil udnytte det store udvalg af over 3.000 kryptokurver på markedet. Der er også spænding omkring muligheden for, at Ethereum [ETH] kan blive en del af ETF-markedet i fremtiden, hvilket kunne åbne døren for endnu flere investeringsmuligheder og tiltrække flere aktiver under forvaltning (AUM).

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version