Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin-ETFs erobrer markedet: Fra traditionelle finansaktiver til digital valuta?

Analyst Dave the Wave erwartet neue Höchststände

I en tid med stigende interesse for Bitcoin Exchange Traded Funds (ETF’er) er forventningerne om vedvarende vækst og accept i branchen høje. Galaxy Digital CEO Michael Novogratz er en af de troende i denne trend. I et interview med Forbes påpegede Novogratz, at Bitcoin har haft en generationsskifteeffekt, hvor yngre generationer ser det som et middel til at omdefinere økonomiske standarder. Han forventer en gradvis stigning i Bitcoin-allokeringer i investeringsporteføljer, da RIAs begynder at se potentialet for diversificering og formuebevarelse.

Novogratz betonede også uundgåeligheden af at integrere kryptokurrency i finanssystemet, da lovgivningsmæssige udviklinger forventes at drive dette frem i de kommende år og et halvt. Trods skepsis mod Bitcoin sammenlignede han dets betydning med guld og fremhævede dets nytte som værdibevarende aktiv.

En tendens, hvor investorer foretrækker Bitcoin-ETF’er frem for traditionelle guld-ETF’er, er blevet bemærket af investeringschef Lawrence Lepard. Han kritiserede skepsis mod renheden af Bitcoin-ETF’er og påpegede, at Bitcoin er mere modstandsdygtig mod manipulation end guld.

Jason Benowitz, Senior Portfolio Manager hos Roosevelt Investment, støtter også skiftet mod Bitcoin-ETF’er og mener, at Bitcoin potentielt kan erstatte guld i investorers porteføljer. Han ser Bitcoin som en mulig afskrækningsfaktor mod global ustabilitet og svagheder i finanssystemet.

Lawrence Lepard har bragt et afgørende argument ind i debatten om Bitcoin’s monetære overlegenhed ved at skitsere et model, der konceptualiserer Bitcoin’s potentielle værdi i forhold til verdens samlede fiat-aktiver. Han konkluderede, at Bitcoin besidder udmærkede monetære egenskaber.

Når det kommer til prisudviklingen for Bitcoin, deler Novogratz sin mening om, at selvom det er svært at forudsige nøjagtige tal, vil Bitcoin sandsynligvis teste sit tidligere højdepunkt på $69.000 igen på kort sigt. Han antydede muligheden for en tilbagegang til niveauer omkring $45.000 eller $42.000, men understregede, at et sådant scenarie er usandsynligt.

Exit mobile version