BitcoinEthereumKrypto News

Bitcoin ETFs erobrer markedet: Investorer investerer milliarder fra udlandet

Bitcoin ETF investorer fra oversøiske regioner har investeret omkring 15,3 milliarder USD i de Bitcoin Spot ETFs, der blev lanceret i januar. Dette har resulteret i en samlet indkøb på næsten 600 BTC på markedet i løbet af de seneste seks måneder.

En interessant observation er, at selvom Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) har registreret nettoabfløb på 18,6 milliarder USD, har BTC-aktiverne for dette tidligere førende produkt mere end halveret sig. De store amerikanske formueforvaltere BlackRock og Fidelity har været særligt populære, idet der er strømmet 18 milliarder USD og 9 milliarder USD ind i IBIT og FBTC. Disse produkter rangerer dermed som nogle af de bedst præsterende ETF’er nogensinde.

De otte øvrige nye Bitcoin-ETF’er har også spillet en væsentlig rolle for succesen. Sammenlignet med IBIT’s tilstrømning på 18 milliarder USD, virker de 548 millioner USD fra 21Shares ETF’en HODL som beskedent. Ikke desto mindre overgår denne Exchange Traded Fund også traditionelle aktie-ETF’er.

På nuværende tidspunkt ejer Bitcoin ETF’erne ifølge data fra Dune Analytics 867.000 BTC, hvilket svarer til cirka 4,40% af den cirkulerende BTC-totalmængde. Trods den nylige afdæmpede efterspørgsel forudser Galaxy Digital, at der snart kan være en ny bølge af ETF’er. I løbet af den 8. og 9. juli blev der samlet set ført rundt omkring 510 millioner USD.

Ethereum ETF på springbrættet

Efter succesen med Bitcoin ETF’erne forventes en lignende udvikling for Ethereum. Ryan Lee, hovedanalytiker hos Bitget Research, forventer, at kapitaltilstrømningen til en ETH ETF vil udgøre cirka 2,5% af dens markedsandel, svarende til omkring 11,55 milliarder USD. Dette vil resultere i en prisstigning på omkring 1.000 USD, ifølge Lee.

Top  Powell warnt vor Einführung des digitalen USD: Federal Reserve bleibt vorsichtig

ETH tog tidligere på ugen springet over 3.000 USD og handles på nuværende tidspunkt til 3.086 USD. Bloomberg-analytikere James Seyffart og Eric Balchunas spekulerer i, at den amerikanske børsvagt SEC muligvis vil godkende børsprodukterne allerede næste uge.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button