Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin ETFs tiltrækker investorer med 530 millioner dollars

Bitcoin

Bitcoin ETFs og Pepe Unchained – En opkvikker på kryptomarkedet

Kryptomarkedet oplever en opblussen, da Bitcoin-prisen bevæger sig omkring 67.000 dollar. Spot Ethereum ETF’er bliver introduceret i USA i dag, og der er flere bullish begivenheder planlagt til den anden halvdel af året. Dette afspejles også i efterspørgslen efter Spot Bitcoin ETF’er, da der nu strømmer hundrede millioner dollars ind på markedet. I går blev det højeste niveau i 7 uger nået.

### 530 Millioner Dollars i Bitcoin ETF’er

Efter årelang venten blev Spot Bitcoin ETF’er i januar i år godkendt i USA, og effekten var lige så positiv som forventet. To måneder efter lanceringen nåede Bitcoin-prisen et nyt all-time high. Allerede i de første dage brød fondene alle rekorder, da efterspørgslen efter en ETF aldrig før havde været så stor som med Bitcoin. Nu nærmer tallene sig også igen rekordværdier.

### Interesse er berettiget

Interessen for Bitcoin og andre kryptokurser er berettiget. Selvom kritikere mener, at det er for sent at komme ind, da Bitcoin-prisen allerede er over 67.000 dollar, argumenterer tilhængere for, at Bitcoin snart kunne koste hundredtusinder af dollars. 100.000 dollar-mærket forventes at blive nået allerede i år, især hvis Donald Trump vinder valget i november.

### Pepe Unchained eksploderer til 5 millioner dollars

Hvis man følger Meme Coins, kan man ikke undgå at støde på PEPE. Tokens baseret på Ethereum blockchain har opnået en placering blandt de 30 største kryptokurser efter markedsværdi på mindre end et år og nåede en værdi på over 7 milliarder dollars. Den nye Pepe Unchained ($PEPU) kommer med sin egen Layer 2-kæde, som tillader billigere og hurtigere transaktioner end Ethereum. Ideen om en Pepe-token med sin egen blockchain begejstrer tilsyneladende investorer.

Investering er spekulativ og din kapital er i fare. Disse oplysninger er ikke beregnet til brug i jurisdiktioner, hvor beskrevne handler eller investeringer er ulovlige, og bør kun anvendes af personer på lovlig vis. Foretag din egen due diligence. Vi modtager måske provision fra de virksomheder, vi tilbyder på denne hjemmeside.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version