Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin-ETFs von Invesco und Galaxy werden auf der DTCC-Website gelistet: Spekulationen über bevorstehende Zulassung

S Korean Crypto Crime Investigators ‘Overloaded’

DTCC-listing af Invesco og Galaxy’s BTCO Bitcoin ETF

De nyligt introducerede Bitcoin Exchange Traded Funds (ETFs) fra Invesco og Galaxy med tickeren BTCO er blevet opdaget på hjemmesiden for U.S. Depository Trust and Clearing Corporation (DTCC).

Selvom timingen for denne opføring ikke er præcist angivet, tyder webarkivoptegnelser på, at det sandsynligvis fandt sted efter den 25. oktober. Denne udvikling forbinder Invesco Galaxy’s BTCO med BlackRock’s IBTC, som også blev opdaget på hjemmesiden for nylig, hvilket har ført til spekulationer i fællesskabet.

DTCC’s rolle som en betydningsfuld clearinginstitution

DTCC har en betydelig position som en clearinginstitution for posthandelstransaktioner og overvåger dagligt billioner af dollars værd af værdipapirtransaktioner over hele verden. Ifølge Reuters forvaltede virksomheden i 2022 utrolige $2,50 kvadrillioner i værdipapiraktiver.

Det er vigtigt at bemærke, at inkluderingen på DTCC’s hjemmeside ikke er ensbetydende med en godkendelse fra U.S. Securities and Exchange Commission (SEC), som en talsperson for DTCC klargjorde.

Virksomheden oplyste, at inkluderingen af BTC-spot-ETF-ansøgninger i tickerlisten for nyligt er en “standardpraksis i forberedelsen til lanceringen af en ETF”.

Begge ETF-produkter er i øjeblikket markeret med et “N” i deres “Opret/Indløs”-status.

Signalet om beredskab til lanceringen af fondene

ETF-analytiker James Seyffart fra Bloomberg forklarede, at denne markering angiver, om produkterne i øjeblikket er tilgængelige for oprettelse og indløsning.

Han påpegede også, at dette signalerer ansøgernes beredskab til at lancere fonden, så snart de får godkendelsen.

Dog udtrykte Eric Balchunas, en ledende ETF-analytiker hos Bloomberg, nogle forbehold vedrørende denne markering. Han bemærkede, at nogle aktive ETF’er på listen også har markeringen “N”.

Disse nye udviklinger omkring Invesco Galaxy’s BTCO og BlackRock’s IBTC får uden tvivl opmærksomhed i kryptovalutafællesskabet, mens investorer og analytikere fortsat nøje følger med i processen frem mod en eventuel godkendelse af de to ETF’er.

Exit mobile version