Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin-fald udløser bekymring blandt investorer, men on-chain data antyder en vigtig støtte ved 28.000 dollars niveau.

Bitcoin nærmer sig vigtigt støtteniveau på $28.000

Bitcoin, den førende kryptovaluta i verden, er i løbet af de seneste dage faldet under $29.000-mærket. Dette har skabt bekymring blandt nogle investorer. Dog viser On-Chain-data, at den såkaldte “realiserede pris” for kortsigtede Bitcoin-ejere kan udgøre et vigtigt støtteniveau ved $28.000.

Hvad er “realiseret pris”?

“Realiseret pris” henviser til den gennemsnitlige købspris, som den gennemsnitlige investor har betalt på Bitcoin-markedet. Hvis prisen på aktivet falder under dette niveau, betyder det, at mere end 50% af investorerne nu vil have tab. Omvendt signalerer en overgang over dette mærke, at markedet bevæger sig ind i en profitfase.

Det er vigtigt at bemærke, at det kun er den realiserede pris for kortvarige ejere, der er relevant her. Denne gruppe omfatter normalt kun investorer, der har købt deres Bitcoins inden for de seneste seks måneder. Historiske data viser, at den realiserede pris for kortvarige ejere har interessante interaktioner med Bitcoin’s kontantpris.

Tidligere tendenser

I bullish perioder har prisen normalt været over niveauet for kortvarige ejere under rally. I sådanne perioder har den realiserede pris faktisk fungeret som støtte. En lignende tendens kunne også observeres under rallyet sidste år. Kryptocurrency genoprettede sig, da det igen testede den realiserede prislinje.

Dette tyder på, at investorer i opadgående faser betragter deres købspris som en profitabel købsmulighed og forventer, at prisen fortsætter med at stige herfra. I sådanne perioder er det sandsynligt, at Bitcoin igen vil stige i værdi, når det vender tilbage til kortvarige ejeres omkostningsgrundlag. Men i nedadgående perioder betragter investorer denne pris som et ideelt udgangspunkt, hvilket kan føre til modstand.

Det aktuelle billede

På nuværende tidspunkt nærmer spotprisen for Bitcoin sig igen kortvarige ejeres realiserede pris. Dette niveau ligger i øjeblikket på $28.000 og kan muligvis være vendepunktet for Bitcoin’s aktuelle nedadgående tendens.

En analytiker advarer dog om, at hvis den realiserede pris for kortvarige ejere ikke holder, kan bullmarkedet være ved at være slut.

Ved skrivningstidspunktet handles Bitcoin omkring $28.900, hvilket svarer til et fald på 1% i løbet af den seneste uge.

Det er endnu uvist, om Bitcoin kan vende sin nedadgående tendens, og om den realiserede pris for kortvarige ejere vil fungere som støtte. Investorer følger spændt med i de kommende udviklinger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version