Krypto News

Bitcoin falder til det laveste niveau siden midten af juni

Bitcoin falder til det laveste niveau siden midten af juni

Kursen på digital valuta er faldet til det laveste niveau siden midten af juni. Den ældste og største kryptovaluta efter markeds værdi, Bitcoin, faldt til 28.334 amerikanske dollars torsdag. Dette er det laveste niveau siden juni. Om morgenen var kursen stadig omkring 29.000 dollars. I midten af juli nåede Bitcoin op på et års højdepunkt på 31.386 dollars.

Faldet skyldes bekymringer om centralbankers stramning af pengepolitikken

“Den nuværende markedssituation er præget af bekymringen for, at den pengepolitiske modvind i fremtiden kan vare længere end tidligere forventet”, udtaler kryptoekspert Timo Emden. “Udsigten til globalt stigende kapitalmarkedsrenter mindsker attraktiviteten af rentefri investeringer.”

Bekymringer forstærket af den amerikanske centralbanks protokol

Den offentliggjorte protokol fra den amerikanske centralbank, Fed, onsdag aften, har tilsyneladende forstærket usikkerheden yderligere. Fed har ikke udelukket muligheden for yderligere rentestigninger.

“Investerernes tanker om, at Fed snart kunne begynde at føre en mere forsigtig pengepolitik, kan i sidste ende vise sig som en ønsketanke”, siger Emden. “Børshandlerne her og på den anden side af Atlanten skal fortsat klæde sig varmt på i betragtning af de dominerende rentebekymringer.”

Bitcoin stadig med relativt begrænsede kursudsving

Trods de seneste tab har kursudsvingene været forholdsvis begrænsede. I starten af året steg Bitcoin markant. I begyndelsen af januar kostede Bitcoin omkring 16.500 dollars.

Top  Die aufstrebende Stärke der Memecoins: Neue Token wie PlayDoge, WienerAI und Sealana revolutionieren den Markt

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button