Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin falder under 60.000 dollars – men eksperter ser sektallige priser i 2024

Trotz aktueller Schwäche: Experten sehen Bitcoin-Rekordhoch bereits im August

## Bitcoin kurs faldt under 60.000 dollars

Bitcoin er igen under pres og faldt på onsdag under 60.000 dollars, en prisniveau det for nylig også kortvarigt havde nået. Flere faktorer bidrager til denne udvikling, herunder massive salg fra store investorer, likvidation af Bitcoin af den tyske regering og salg af Bitcoin af minerne.

## Investorefterspørgsel falder, mens udbuddet øges

Seneste data viser, at amerikansk-noterede Bitcoin-Spot-ETF’er oplevede betydelige nettoudstrømninger tirsdag. Især oplevede Grayscale Bitcoin Trust nettoudstrømninger på 32,38 millioner dollars. Dette tyder på en aftagende investorefterspørgsel, som forværres af overudbuddet på markedet. Bitcoin miners har også reduceret deres beholdninger, hvilket øger salgspresset. Over de seneste 72 timer har miners solgt over 2.300 BTC til en værdi af omkring 145 millioner dollars for at minimere deres tab efter den seneste halvering af blokbelønningen.

## Fremtidsudsigter for Bitcoin

Selvom Bitcoin-kursen har oplevet et tilbageslag, er to eksperter ikke imponerede. De forudser stadig seks-cifrede priser for den populære kryptovaluta inden 2024. Disse forudsigelser tager højde for markedets udsving og potentielle faktorer, der kan påvirke Bitcoin’s værdi i fremtiden. Bitcoin forbliver således en interessant investeringsmulighed for dem, der tror på potentialet i kryptovalutaen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version