Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin faldt under 63.000 dollars i august – Hvad kommer nu?

Langfristige Bitcoin-Inhaber bleiben trotz Rallye entschlossen, das Angebot erreicht neue ATH

Bitcoin fortsætter sin nedadgående tendens i august måned, hvor prisen faldt under 63.000 dollar, men hurtigt kom tilbage op omkring 64.500 dollar. Denne nedgang har også påvirket det bredere kryptomarked, der har reduceret sin samlede værdi til omkring 2,29 billioner dollar. I løbet af de seneste 24 timer blev krypto-derivater for mere end 256 millioner dollar likvideret, primært long-positioner.

## Geopolitiske spændinger og stigende interesse for krypto

Med stigende geopolitiske spændinger, især i Mellemøsten, har der været en markant stigning i handelsaktiviteterne inden for krypto. Investorer ser i stigende grad digitale aktiver som en afsikring mod mulig devaluering af fiat-valutaer.

### Influx af midler i Bitcoin og potentielle opsving

Seneste rapporter viser en tilstrømning på 50,64 millioner dollar i US-spot-Bitcoin-ETF’er torsdag, mens MicroStrategy planlægger at skaffe 2 milliarder dollar for at udvide deres BTC-beholdning. Dataanalyse fra CryptoQuant antyder, at Bitcoin måske konsoliderer sig, inden det oplever en markant opadgående trend.

### Prognoser og forventninger for Bitcoin

Bitcoin er fanget i en nedadgående fælde, hvor nogle analytikere forudsiger en potentiel nedgang til niveauer mellem 48.000 og 53.000 dollar, inden der sker en bullish breakout. Forventningen om rentenedsættelser i USA senere på året kan yderligere øge den positive stemning på kryptomarkedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version