Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin feiert sein Comeback: Ist er nun auf Rekordkurs?

Bitcoin ist wieder da – ist er jetzt auf Rekordkurs?

Volatilitet er alt for Bitcoin

Bitcoin reagerer specifikt på en stigning i volatiliteten,” siger Salah-Eddine Bouhmidi fra mæglerfirmaet IG. “Denne pludselige stigning i volatilitet skaber en positiv stemning omkring Bitcoin,” tilføjer analysen. Den digitale mønt er måske ikke en sikker havn, men den har regelmæssigt kunne drage fordel af øget volatilitet i de seneste år.

Denne gang kunne en stærk stigning efter brudt gennem 28.000 dollars få investorerne til at hoppe på vognen igen. Når der er pludselig momentum i Bitcoin, bevæger den sig hurtigt i en retning. Spekulative Bitcoin-fans har angivet 40.000 dollars som næste kursmål. For at sætte det i perspektiv – Bitcoin nåede sit hidtidige rekordniveau for næsten præcis to år siden, omkring 67.000 dollars.

Det afhænger af tilsynsmyndighederne

“Hvis de amerikanske børstilsynsmyndigheder SEC godkender den specielle Bitcoin-ETF, ville det signalere noget,” siger RoboMarkets-analytiker Molnar. ETF’en skal være baseret på Bitcoin-markedsprisen, hvilket betyder, at investorerne ville have et værktøj til at investere direkte i Bitcoin via ETF. Den fine forskel i forhold til den nuværende situation er, at investorer indtil nu har skullet handle Bitcoin ved hjælp af derivater. Disse derivater afspejler prisudviklingen for kryptokurrencien, men svarer ikke til direkte investering. Tidligere ETF’er var også baseret på Bitcoin-futures.

Set ud fra årsregnskabet er den seneste spekulation selvfølgelig meget positiv. “Siden begyndelsen af året er væksten på over 100 procent,” siger IG-analytiker Bouhmidi.

Perspektiver i 2024

Når det kommer til det kommende år, bør Bitcoin-tilhængere allerede sætte kryds i kalenderen den 17. april. “Det næste og fjerde Bitcoin-halvering siden Bitcoins start forventes at finde sted på den onsdag. På det tidspunkt forventes blok 840.000 at blive nået,” siger Franz-Georg Wenner fra IndexRadar.

Mislykkedes.

Exit mobile version