Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin-Fonds stjæler fortsat rampelyset: Enorme pengestrømme til BlackRock ETF’en.

Expert Traders Recommend Keeping an Eye on This Emerging Coin

## BlackRock’s Bitcoin ETF fortsætter med at tiltrække enorme investeringer

### En populær investeringsmulighed

Den nyeste børsnoterede Bitcoin-fond (ETF) fra BlackRock fortsætter med at stjæle rampelyset, da den digitale aktivklasse oplevede massiv tilstrømning. Den seneste rapport viser, at fonden modtog tilskud på mere end 612 millioner dollars i løbet af en enkelt dag.

### Flere positive nyheder

BitMEX Research offentliggjorde, at de 10 Spot-Bitcoin-ETF’er tilsammen fik tilskud på 673,4 millioner dollars, på trods af at BlackRock’s nye fond stadig er den mest populære på markedet. Ved afslutningen af handelsdagen blev der handlet aktier for over 3,3 milliarder dollars i iShares Bitcoin Trust (IBIT), som nu har over 8,5 milliarder dollars i forvaltet formue.

### Strøm af investeringer

Efter at Securities and Exchange Commission gav tilladelse til handel med Bitcoin-ETF’er, har flere virksomheder modtaget tilskud. Dog har Grayscale’s Bitcoin-fond oplevet betydelige udstrømninger, hvor der i går blev trukket over 216 millioner dollars ud af fonden. Selvom udstrømningerne har aftaget, har fonden stadig den største forvaltede formue på 24,2 milliarder dollars.

### Stigende interesse fra investorer

Interessen for disse fonde stiger blandt både institutionelle investorer, private investorer og analytikere. Investmentfirmaer som Merrill-afdelingen hos Bank of America Corp. og Wells Fargo & Co.’s brokerage-enhed tilbyder nu adgang til Bitcoin-ETF’er for deres formueforvaltningskunder.

### Prisudvikling og fremtidige udsigter

Bitcoin-prisen nåede i går en ny rekord på op til 63.434 dollars, inden et hurtigt kursfald bragte den tilbage under 61.000 dollars. På nuværende tidspunkt ligger prisen på 61.311 dollars, hvilket svarer til en stigning på 3 % inden for 24 timer og en stigning på over 40 % i løbet af ugen.

### Fremtiden for Bitcoin

Selvom Bitcoin er tilbage i rampelyset, holder investeringsfirmaer allerede øje med det næste store marked. BlackRock har allerede indgivet en ansøgning til SEC om godkendelse af en Spot-ETF på Ethereum, hvilket signalerer en fortsat interesse i digitale aktiver ud over Bitcoin.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version