Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin/Gold-Verhältnis: Rohstoffexperte schlägt Rezessionsalarm og bringer nye perspektiver på BTC-prisudviklingen

Saylor's Stand as BTC Dips Amid Fed Shift

Bitcoin (BTC) bagud i forhold til guld i 2021

Bitcoin (BTC) har siden sit all-time high i 2021 været bagud i forhold til den førende kryptocurrency bagud i forhold til guld. Dette forhold møder nu betydelig modstand i forhold til aktiemarkedet, og der er to mulige resultater i vente for BTC.

Mike McGlone, råvareekspert hos Bloomberg, har analyseret det nuværende økonomiske scenarie og forudsiger en recession. McGlone offentliggjorde sin analyse den 23. januar på Twitter og advarede om kommende risici på grund af stigende renter.

Han forklarede, at Bitcoin steg kraftigt i en gunstig nulrentepolitik (ZIRP) efter en finanskrise. Imidlertid begyndte kryptocurrency at sakke bagud i forhold til guld, da renterne steg. Nu hænger Bitcoin/Guld-forholdet også efter aktiemarkedet, og der tegner sig en mulig modstand, muligvis med en nedadgående tendens. McGlone tror, at dette vil ske, samtidig med at han slår alarm og forudsiger en recession for Bitcoin.

BTC-Preisanalyse og det Bitcoin/Guld-forhold

McGlone antyder desuden, at den seneste eufori omkring Bitcoin Spot ETF kan være et tegn på en top før denne recession. Interessant nok sammenligner han dette med den manglende afkast af guld som investering: “Manglende afkast og renter er hovedårsagerne til, at guld ikke holdes i store mængder i porteføljer, hvilket også kan gælde for Bitcoin. Hype omkring børsnoterede kryptofonde kan betragtes som et klokkeslæt i toppen.”

I mellemtiden har Bitcoin mistet næsten 18% siden sit højeste niveau på 48.965 dollars den 11. januar efter godkendelsen af ETF’en. Efter tabet af en vigtig støttelinje handles den nu til 40.174 dollars og kæmper for at bryde denne modstand.

Det er værd at bemærke, at BTC’s daglige Relative Strength Index (RSI) signalerer svaghed. Alligevel kan Bitcoin muligvis vende tilbage til december-området og styrke sig i en opadgående tendens.

Konklusion

McGlone forventer, at Bitcoin/Guld-forholdet vil falde yderligere, selvom BTC’s individuelle præstation fortsætter. Dette tyder i det væsentlige på, at guld vil være en bedre investering end BTC i 2024, indtil den observerede tendens ændrer sig.

For at træffe profitabel beslutninger skal investorer handle med forsigtighed og følge udviklingen nøje.

Ansvarsfraskrivelse: Indholdet på denne hjemmeside bør ikke betragtes som investeringsrådgivning. Investering er spekulativ, og din kapital er udsat for risiko.

Kilde: Coinphony

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version