Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin Group falder fra 4. til 6. pladsen i store trendanalyse

BOTSI®-Advisor Abstufung Bitcoin Group von Rang 4 auf Rang 6

Bitcoin Group: Nedgang i boerse.de-Signale Aktien Deutschland

Bitcoin Group er en del af boerse.de-Signale Aktien Deutschland’s 311 titlers investeringsunivers. Titlen er faldet fra 4. til 6. pladsen i den seneste trendanalyse fra den 26. januar 2024.

### BOTSI®-Advisor og Musterdepot
Mønsterporteføljen for boerse.de-Signale Aktien Deutschland styres af BOTSI®-Advisor, en investeringsrobot udviklet ud fra de nyeste videnskabelige fremskridt inden for tendensfulgte til aktiv styring af aktieporteføljer.

BOTSI® står for Best-of-Trends-System-Investment, og den med BOTSI®-Advisor styrede mønsterportefølje for boerse.de-Signale Aktien Deutschland har i tilbageblikket siden år 1999 i gennemsnit vundet 16,8% p.a.

### Historiske handler og muligheder for investering
Alle historiske handler er tilgængelige online, og mønsterporteføljen investerer i op til ti af de mest trendstærke aktier fra Tyskland. Det er nemt at duplikere mønsterporteføljen, og med en gratis og helt uforpligtende login til boerse.de-Signale Aktien Deutschland får man på få minutter fuld adgang til det enorme online-område samt de nyeste anbefalinger. Dra fordel af de mest trendstærke tyske aktier!

### Konklusion
Trods Bitcoin Groups fald til 6. pladsen i boerse.de-Signale Aktien Deutschland’s investeringsunivers har mønsterporteføljen stadig en imponerende track record og tilbyder spændende investeringsmuligheder inden for nogle af de mest trendstærke aktier fra Tyskland.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version