Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin Group SE Aktie: Trendwende und fulminantes Comeback – Jetzt ein guter Zeitpunkt zum Einstieg?

BITCOIN GROUP - Fulminantes Comeback!

Bitcoin Group SE oplever et overraskende comeback

Bitcoin Group SE-aktien har været en stor underperformer i år og har hidtil kun kunne profitere minimalt af de massive prisstigninger på Bitcoin og andre kryptovalutaer. Men nu er aktien “on fire”.

De seneste måneder har set en dynamisk stigning i Bitcoin Group-aktien. Den nedadgående tendenslinje og en potentiel flagtop bliver brudt opad. Aktien ser ud til at ville indhente den rally, som kryptovalutaer og andre kryptoaktier som f.eks. Coinbase har oplevet i flere uger.

Måske et vendepunkt

Aktien har nu et markant modstandsniveau på 30-31 EUR. Dette prisniveau var sælgertriggen i juni 2022. Der kan forventes konsolidering på dette niveau på kort sigt. Hvis aktien alligevel bryder bæredygtigt over 31 EUR på et tidspunkt, ville det skabe yderligere købssignaler og sende aktien på en rally mod 41-42 og 45-46 EUR. På lang sigt er det mulige mål endda et genbesøg af det tidligere rekordhøje niveau på 89,45 EUR.

Supportniveau ved tilbagefald

Ved tilbagefald vil Bitcoin Group SE-aktien finde support i området 25-26 EUR, og selv dybere tilbagefald til omkring 23 EUR vil ikke nødvendigvis negere den bullish tendens. Hvis aktien dog etablerer sig ved stærk svaghed under EMA50, vil det være klogt at udvise forsigtighed. Større salgssignaler vil opstå ved en ugentlig lukning under 20 EUR.

Konklusion: Der er et positivt vendepunkt at se i Bitcoin Group SE’s diagram. Det kan være starten på en længere opadgående bevægelse. Tilbagefald kan nu præsentere muligheder for at komme ind i aktien. Yderligere købssignaler af procyklisk karakter vil opstå ved overvindelse af den centrale barriere på 30-31 EUR.

Exit mobile version