Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin Group stiger fra Rang 21 til Rang 4 – Mød BOTSI®-Advisor, den nye stjerne på aktiemarkedet

BOTSI®-Advisor Hochstufung Bitcoin Group von Rang 21 auf Rang 4

Bitcoin Group stiger i boerse.de-Signale Aktien Deutschland

Bitcoin Group er steget fra plads 21 til plads 4 i den store trendvurdering fra den 19. januar 2024. Dette gør Bitcoin Group til en af de 311 aktier i det omfattende investeringsunivers for boerse.de-Signale Aktien Deutschland.

### BOTSI®-Advisor styrer Mønsterporteføljen

Mønsterporteføljen for boerse.de-Signale Aktien Deutschland styres af BOTSI®-Advisor, en investeringsrobot udviklet til aktiv styring af aktieporteføljer baseret på de nyeste videnskabelige metoder til trendfølgning.

### Hvad er BOTSI®?

BOTSI® står for Best-of-Trends-System-Investment, og porteføljen styret af BOTSI®-Advisor har i tilbageblik siden 1999 i gennemsnit vundet med 16,7% p.a.

### Historiske handler og mulighed for efterligning

Alle historiske handler er tilgængelige online, og Mønsterporteføljen investerer i op til ti af de mest trendstærke aktier fra Tyskland. Dette gør porteføljen let at efterligne. Med en gratis og uforpligtende login til boerse.de-Signale Aktien Deutschland får man straks adgang til den store online-afdeling samt de nyeste anbefalinger.

### Afsluttende bemærkning

Bitcoin Group har bevist sin styrke inden for boerse.de-Signale Aktien Deutschland og er blevet en af de mest trendstærke aktier. Med en velrenommeret investeringsrobot som BOTSI®-Advisor og en lettilgængelig online platform, kan man også drage fordel af de potentiel gode investeringsmuligheder, som boerse.de-Signale Aktien Deutschland tilbyder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version