Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin Gründer Arthur Hayes prognostiziert eine mögliche Korrektur von 20-30% – Find ud af hvorfor!

Bitcoin Price Prediction as MicroStrategy Buys an Additional 155 BTC – Can BTC Reach $40,000 Soon?

Arthur Hayes, grundlægger af BitMEX, har udtrykt forsigtighed omkring fremtiden for Bitcoin. I en nylig blogpost delte Hayes sine synspunkter om den nuværende markedssituation og understregede behovet for at forblive opmærksom i potentielt turbulente tider.

Hayes forudsiger en kraftig nedgang i Bitcoin-kursen på 20 til 30 procent inden starten af marts, påvirket af faldende likviditet og den amerikanske centralbanks pengepolitik. Han advarer om yderligere risici ved udløbet af Bank-Term-Funding-Programmet (BTFP) og den mulige lancering af amerikanske BTC Spot ETF’er.

## Hayes analyserer markedet og mulige konsekvenser for Bitcoin

Hayes belyser den fine balance mellem krypto-markedet og det bredere finansielle miljø. Han strategiserer for en “grusom rensning af alle krypto-turister i marts i år.”

Han fremhæver de afgørende faktorer, der påvirker hans prognose, herunder nedgangen i Reverse Repo-programmet (RRP) og Federal Reserves rentenedsættelser. Hayes forudsiger, at RRP-saldoen vil falde til 200 milliarder dollars inden starten af marts.

En nedgang i RRP-saldoen kan tyde på, at markedet har mindre likviditet til rådighed. Dette kan føre til en strammere pengepolitik, der reducerer tilgængeligheden af billig penge og dermed potentielt reducere investeringer i risikofyldte aktiver som kryptokurrency. Hayes sagde:

“Når dette tal går mod nul, og jeg definerer det som en saldo på 200 milliarder dollars, vil markedet spørge, hvad der sker næste gang. Der skal findes en anden kilde til dollarlikviditet for at holde festen kørende.”

Han fremhæver desuden risikoen ved BTFP, et nødkreditinitiativ, der blev lanceret af Federal Reserve i marts 2023 som svar på bekymringer om finansiel stabilitet under sidste års bankkrise. Hayes advarer om mulig likviditetsmangel, hvis bankerne ikke kan tilbagebetale midlerne, da data fra Fed viser, at BTFP-lånene nåede en rekordhøjde på 141 milliarder dollars i ugen frem til 3. januar.

## Mulig BTC-korrektion på 20 til 30 procent

Hayes forventer, at Bitcoin vil korrigere sig med 20 til 30 procent inden starten af marts. Han påpeger også, at korrektionen kunne blive endnu kraftigere, hvis amerikanske BTC Spot ETF’er kommer på markedet. Hayes sagde:

“Dette er grunden til, at jeg ikke køber bitcoins, før beslutningerne er truffet i marts.”

Ikke desto mindre forbliver Hayes optimistisk på lang sigt med hensyn til Bitcoin. Han fortsatte:

“Bitcoin vil i første omgang falde kraftigt med finansmarkederne, men komme sig igen inden Fed-mødet. Fordi det er den eneste neutrale reservevaluta, der ikke er en forpligtelse for banksystemet og handles globalt.”

John Bollinger, opfinderen af volatilitetsindikatoren Bollinger Bands, udtrykte positivitet og sagde, at prisen vil bryde opad. I denne forbindelse henviste han til det følgende diagramudsnit.

Disse indsigter fungerer som vejledning for investorer til at navigere gennem det komplekse samspil mellem de globale finansmarkeder. De hjælper med at træffe velinformerede beslutninger i den konstant skiftende verden af kryptovalutaer og traditionelle markeder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version