AltcoinsKrypto News

Bitcoin Halveringsbegivenhed i 2024: Hvordan påvirker det Bitcoin’s pris og udsigter?

Bitcoin står over for intensiveret prispress i forventning om det kommende halveringsbegivenhed i 2024 samt en afgørende beslutning fra den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) vedrørende en ETF-ansøgning. Samtidig tilføjer frigivelse af USAs inflation data endnu et lag af usikkerhed til markedsudviklingen.

Bitcoin-halveringsbegivenheden i 2024 er planlagt til den 26. april og forventes at reducere blokbelønningen til 3,125 BTC. Denne halvering er en vigtig del af Bitcoins monetære strategi, der sigter mod at styre inflationsraten og øge knapheden for at drive langsigtet værdi. Halveringsbegivenheden medfører en indskrænkning af udbuddet af Bitcoin, hvilket leder til en potentiel prisstigning på grund af øget efterspørgsel.

Bitcoin-halveringerne har historisk set medført prisstigninger, da de øger Bitcoins knaphed og definerer det som en aktivklasse, der er i modsætning til traditionelle fiat-valutaer, der er tilbøjelige til inflation.

En anden faktor, der påvirker Bitcoin-prisen, er den kommende afgørelse fra SEC vedrørende ARK 21Shares Bitcoin ETF. Dette er en længe ventet beslutning, der forventes offentliggjort den 13. august, og den kan have indflydelse på Bitcoin-prisen. Flere finansielle virksomheder, herunder BlackRock, Bitwise, Van Eck og Wisdomtree, har også søgt om godkendelse af deres egne Bitcoin ETF’er. ARK 21Shares har en tidsmæssig fordel og kan blive den første ETF på markedet, men bekymringer om markedsmanipulation, likviditet og investorbeskyttelse kan hindre eller forsinke godkendelsen af disse ETF’er.

USAs inflation data tilføjer yderligere usikkerhed til Bitcoin-markedet. Den seneste rapport viser en inflationsstigning på 3,2% i juli, hvilket er lidt lavere end markedets forventning på 3,3%. Denne usikkerhed skyldes den potentielt høgish holdning fra den amerikanske centralbank, som kan fastholdes på grund af de svagere end forventede inflationsdata.

Top  EU-landene arbejder på implementeringen af MiCA, mens Tyskland går endnu længere med nye krypto-love - Hvad du har brug for at vide

Historisk set har Bitcoin oplevet prisstigninger som reaktion på inflation, og Federal Reserves ekspansion af pengemængden i 2021 førte til en rekordhøj pris på $65.000. Dog har CPI-rapporten ikke udløst en bullish-kursudvikling, og bullerne venter stadig på en faktor, der kan bryde modstanden ved $30.000 niveauet.

Bitcoin er for øjeblikket handlet til omkring $29.400 og ser ud til at være i en neutral fase, da den har svært ved at passere $29.600-mærket. En bullish breakout over dette niveau kan imidlertid føre til en prisstigning mod $30.200-niveauet, mens et fald under $29.200 Fibonacci retracement niveau kan føre til et fald mod $29.250-niveauet.

I betragtning af de nævnte begivenheder og faktorer er Bitcoin-prisudsigten kompleks og usikker. Investorer og handlende skal følge nøje med i halveringsbegivenheden i 2024, SEC’s afgørelse om ETF’en og udviklingen af USAs inflation for at få et fuldt billede af Bitcoin-markedets mulige retning.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger om Bitcoin og kryptovalutaer? Hold dig informeret om de seneste initial coin offerings (ICO) og alternative kryptovalutaer ved at udforske vores nøje udvalgte liste over de 15 bedste digitale aktiver at følge med i 2023. Vores liste er udarbejdet af branchefolk fra Industry Talk og Cryptonews, og den giver dig professionelle anbefalinger og værdifulde indsigter.

Bemærk, at kryptovalutaer er meget volatile investeringer med betydelig risiko, så sørg altid for at foretage din egen research, før du investerer. Vi anbefaler, at du finder den bedste pris til køb/salg af kryptovaluta ved hjælp af vores tracker, der holder dig opdateret med de seneste priser og markedsudviklinger.

Top  Vil en godkendelse af Bitcoin Spot-ETF'er fra SEC føre til en korrektion på markedet?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button