BitcoinKrypto News

Bitcoin-Halving: Michael Saylor prognostiziert eine verzehnfachte Nachfrage bis 2024

Artiklen kan se således ud:

Michael Saylor forudsiger en potentielti enorm stigning i efterspørgslen efter Bitcoin

Med det nært forestående Bitcoin-Halving om kun få måneder, tror Michael Saylor, medstifter af MicroStrategy og kendt Bitcoin-forkæmper, at efterspørgslen efter BTC kunne stige med op til ti gange inden udgangen af 2024. Under en tale på Australia Crypto Convention 2023 den 10. november blev Saylor bedt om at komme med sine prognoser for Bitcoin og krypto-økosystemet de næste fire til fem år.

Saylor forventer enorm stigning i efterspørgslen

I sin udtalelse fremlagde Saylor en overordnet gennemgang af perioden mellem 2020 og 2024 og bemærkede, at Bitcoin nu er gået fra at være en “ureguleret offshore-aktiver” til at være en “institutionaliseret mainstream-app”.

Han påpegede, at BTC mod slutningen af 2024 vil udvikle sig til en “moden mainstream-aktiv” og pegede på vigtige dynamikker i forhold til udbud og efterspørgsel, som han mener snart vil komme i spil. Han forudsagde, at efterspørgslen på månedsbasis kunne stige to til ti gange, samtidig med at det tilgængelige udbud vil blive halveret i april.

Saylor ser de næste 12 måneder som en “coming-out-party” for Bitcoin, hvor aktivet vil gennemgå sin “reifeprüfung” og træde ud i verden.

Forudsigelser for fremtiden

Når man kaster et blik på perioden 2024 til 2028, forventer Saylor, at Bitcoin fortsat vil være i en fase med høj vækst, da accepten i teknologibranchen og megabanker verden over vil brede sig, og begge sektorer vil integrere Bitcoin i deres produkter og tjenester.

Han forventer desuden en hård konkurrence mellem virksomheder som Apple og Meta (Facebook) for at erhverve BTC og derefter sælge det med stor fortjeneste.

Top  Goldman Sachs Prognostiziert Zinssenkungen der Federal Reserve Bis Ende Juni 2024 - Wie Wird Sich Das Auf Den Bitcoin-Preis Auswirken?

Bold prognoser for Bitcoin

Saylor skitserede dristige forudsigelser for fremtiden for Bitcoin, idet han understregede, at BTC vil overgå enhver anden højkvalitetsaktiver.

MicroStrategy er i øjeblikket i besiddelse af omkring 158.400 BTC, og virksomheden havde indtil den 2. november opnået en fortjeneste på omkring 900 millioner dollars fra deres investering.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button