BitcoinKrypto News

Bitcoin-Halving: Neues Allzeithoch möglich vor dem erwarteten Event im April

Bitcoin forbereder sig på Halving: Håb om nyt All-Time High

Det kommende Bitcoin-Halving, som forventes at finde sted i midten af april, er et af de mest betydningsfulde begivenheder i kryptoverdenen i år. Halving er en indlejret mekanisme i Bitcoin-koden, der medfører, at belønningen i form af Bitcoin til minere halveres, hver gang 210.000 nye blokke er blevet genereret i blockchain. I øjeblikket modtager de, der bidrager med computere til Bitcoin-netværket for at validere transaktioner, en belønning på 6,25 Bitcoin for hver ny blok. Med Halving vil denne belønning falde til 3,125 Bitcoin. Det er vigtigt at bemærke, at den samlede mængde Bitcoin er begrænset til 21 millioner coins ifølge Bitcoin Whitepaper, hvilket betyder, at der på et tidspunkt ikke vil være nogen Bitcoin-belønning længere.

Tidligere Halving og mulig kursudvikling

Selvom dette er det fjerde Halving i Bitcoin’s unge historie, kan det være interessant at se tilbage på tidligere Halvings for at forudsige, hvordan Bitcoin-kursen kan reagere. Ifølge en undersøgelse foretaget af Krypto-Vermögensverwalter 10x Research, antyder to indikatorer – tekniske data og Relative Strength Index (RSI) – at Bitcoin-kursen sandsynligvis vil stige kraftigt før Halving og måske endda nå et nyt rekordhøjt niveau.

Relative Strength Index peger mod nyt All-Time High

RSI er en momentumindikator, der afspejler hastigheden og ændringerne i Krypto-kursbevægelser inden for en bestemt tidsramme. Nylige data viser, at RSI har nået over 80 for de seneste 14 dage, hvilket antyder en stærk opadgående tendens for Krypto-kurserne. Historisk set har et sådant signal resulteret i en gennemsnitlig stigning på 54 procent i de efterfølgende 60 dage. Dette ville implicere en prisstigning på Bitcoin til 87.000 US dollars inden for de næste otte uger, baseret på den aktuelle kurs på 57.066 US dollars pr. BTC.

Top  Grayscale's Bitcoin Trust ETF Sees Positive Inflows After Prolonged Period of Outflows

Potentiale for prisstigninger baseret på tidligere udvikling

Ifølge 10x Research steg Bitcoin med mere end 30 procent i de otte uger op til de sidste tre Halvings. Ved den nuværende kurs ville dette betyde en pris på 75.328 US dollars inden for de næste otte uger, hvilket ville repræsentere et nyt rekordhøjt niveau for Bitcoin. Mens datoen for Bitcoin-Halving kun kan være skønsmæssig, forventes det at finde sted i midten af april ifølge medie rapporter.

Afsluttende betragtninger

Mens historiske prisudviklinger kan give et fingerpeg om fremtidige tendenser, er det vigtigt at huske på, at der er overordnede faktorer som makroøkonomiske forhold, der kan påvirke en potentiel rally i Bitcoin-kursen. Ikke desto mindre er der generelt en positiv opfattelse i Krypto-community’et omkring Halving, hvilket kan bidrage til yderligere prisstigninger før begivenheden.

Kilde: Redaktion finanzen.net

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button