Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin-handel inden for en snæver zone – vigtige kursniveauer og en ekspertrs perspektiv

Die Bären versuchen weiterhin, den BTC-Kurs zu drücken

Bitcoin Konsoliderer i Rækkevidde

Bitcoin befinder sig stadig inden for den tidligere nævnte rækkevidde. Selvom bjørnene forsøger at presse BTC-kursen under 25.200 amerikanske dollars, bliver de konstant tilbagevist af tyre. Pr. den nuværende skrivning handler Bitcoin til en kurs på 25.700 amerikanske dollars. I 15-minutters diagrammet handler BTC i en meget lille zone, hvilket er relevant information for daytradere.

Bitcoin-kurs: De Vigtige Kursniveauer

For yderligere oplysninger om Bitcoin-kursen kan videoen nedenfor ses.

Om Bastian Keller

Bastian Keller har været aktiv inden for Forex-markedet siden 2015 og har været fuldtidskryptohandler siden 2018. Han deler aktivt sin ekspertise på forskellige sociale medieplatforme, især på sin YouTube-kanal “Bitbull Trading”, som har mere end 36.500 abonnenter.

Ud over sin YouTube-kanal har han allerede opbygget et community med over 4.000 aktive medlemmer. Dette community giver både begyndere og erfarne handlende mulighed for at forbedre deres færdigheder på et professionelt niveau. Fokus er på at handle profitabelt på lang sigt, uanset deres placering.

Vigtige tips til handel med Bitcoin

  1. Giv ikke efter for panik: Det er vigtigt at være følelsesmæssigt stabil og undgå paniksalg eller panikkøb, da markedet ofte er volatilt.
  2. Gør grundig research: Undersøg markedet, læs nyheder og analyser for at træffe informerede beslutninger.
  3. Brug en pålidelig handelsplatform: Vælg en velrenommeret og sikker handelsplatform for at beskytte dine midler.
  4. Diversificer din portefølje: Spred dine investeringer mellem forskellige kryptovalutaer og andre aktiver for at reducere risikoen.
  5. Hold dig opdateret: Følg med i udviklingen på markedet, da det kan påvirke Bitcoin-kursen og dine investeringer.

For at lære mere om handel med Bitcoin og få dybdegående analyser, kan du følge Bastian Keller på hans YouTube-kanal “Bitbull Trading”.

Afsluttende tanker

Bitcoin forbliver inden for den aktuelle rækkevidde, hvor bjørne og tyre kæmper om kontrol over kursen. Det er vigtigt for daytradere at være opmærksomme på den lille zone, hvor BTC handler i 15-minutters diagrammet. Der er også vigtige support- og modstandsniveauer at holde øje med.

Bastian Keller, en erfaren kryptohandler, deler sin ekspertise på YouTube og har opbygget et engageret community af handlende. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, kan du drage fordel af hans råd og vejledning til at forbedre dine handelsfærdigheder. Tøv ikke med at tjekke hans kanal for at lære mere om Bitcoin og kryptovalutahandel.

Mislykket.

Exit mobile version