BitcoinKrypto News

Bitcoin-Händler warten auf Verbraucherpreisindex, BTC tendiert seitwärts

Bitcoin-prisen falder før offentliggørelsen af US Inflation Data

Bitcoin har oplevet en nedgang i prisen på 36.880 $, efter at den midlertidigt nåede 37.900 $ tidligere på ugen. Dette fald kom før offentliggørelsen af US Consumer Price Index (CPI) data, som forventes at vise en betydelig ændring i forhold til september.

Forventninger til CPI Data

Den forventede stigning på 0,1 % i oktober vil være en markant ændring i forhold til det tidligere stigning på 0,4 % i september. Sammen med udtalelser fra Jerome Powell, formand for den amerikanske centralbank, om en mulig rentestigning, har dette skabt usikkerhed blandt Bitcoin-handlere.

Analytikerudtalelse

Yohay Elam, analytiker hos FXStreet, forudsiger, at en nedgang i den samlede inflation sandsynligvis vil påvirke aktiemarkedet positivt og lægge pres på US-dollar – selvom den kerneinflationsrate forventes at forblive høj.

Langsigtede perspektiver

Mens makroøkonomiske rapporter normalt kun påvirker Bitcoin-prisens volatilitet på kort sigt, kan en højere inflation midlertidigt påvirke BTC-priserne. På lang sigt afhænger prisen dog stadig af katalysatorer som godkendelsen af en Bitcoin-ETF.

Afsluttende bemærkninger

På nuværende tidspunkt ligger Bitcoin-prisen på Binance på 36.929 $. Det er vigtigt for Bitcoin-handlere at holde et vågent øje på CPI-rapporten, da den kan have stor indflydelse på prisen på den digitale valuta.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Binance stopper understøttelsen af sin egen kryptocurrency BUSD på grund af SEC-undersøgelser

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button