Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin hat seinen Höhepunkt noch nicht erreicht: Analyse deutet auf weiteren Anstieg hin

Könnte ASIC sein Miner Signale signalisieren einen bevorstehenden Krypto-Anstieg?

Bitcoin: En analyse af potentielle prisstigninger

## Bitcoin har sit højdepunkt endnu ikke nået

Hvis du tror, at Bitcoin [BTC] stigningen til $72,000 er enden, siger flere On-Chain-metrikker: “Nej, dette er kun begyndelsen.” En analyse foretaget af AMBCrypto viste, at et stort antal sovende mønter er kommet i omløb.

### Langsigtende indehavere og en tilbagegang i diskussionen

En stigning i omsætningen af sovende mønter indikerer, at langsigtede indehavere er interesserede i markedet. Historisk set bekræfter dette en bull-markedstendens. Derudover tydede den sociale dominans på, at BTC kunne stige langt kraftigere end sin værdi på redaktionens afslutning.

### DAA og pris divergence

En metrik, vi altid kan vende os til i en bull-markedssituation for at lave bemærkelsesværdige prognoser, er Pris-DAA-divergensen. DAA repræsenterer Daily Active Addresses. Forholdet mellem prisen og Bitcoin DAA har afgørende betydning for at identificere markedets laveste og højeste punkter.

### En anden breakout synes at være nært forestående

Teknisk set var købsvolumen af BTC langt højere end salgsvolumen. Dette tyder på, at prisen muligvis vil fortsætte mod $80,000, da sælgerne tilsyneladende er bagud. Derudover er åben interesse (OI) steget, hvilket indikerer en stigning i nettostillingen.

Prismæssigt kunne denne stigning i OI være bullish for Bitcoin, da opadgående trenden kan styrkes. Hvis OI fortsætter med at stige, kan der vises et breakout candlestick på BTC/USD-diagrammet. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at volatiliteten potentielt kan være ekstrem.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version