AltcoinsKrypto News

Bitcoin Investering: Forventes at udgøre 10% af ETF-markedet inden for de næste tre år ifølge rapport

ETF-nyheder

Exchange-traded funds (ETF’er) kan udgøre 10% af markedsværdien af bitcoin (BTC) inden for tre år, hvis USA godkender en fond, der investerer direkte i kryptocurrency, rapporterede Bloomberg med henvisning til en forskningsrapport fra Sanford C. Bernstein. Analysen Gautam Chhugani skrev i rapporten mandag, at sandsynligheden for en spot Bitcoin ETF er steget. Bernstein forventer, at en godkendelse fra myndighederne vil skabe sin egen “væksthjul” for detail- og andre institutionelle strømme.

London-baserede Jacobi Asset Management har noteret Europas første spot-bitcoin ETF, Jacobi FT Wilshire Bitcoin ETF, på Euronext Amsterdam. Ifølge pressemeddelelsen har Jacobi implementeret en verificerbar indbygget Renewable Energy Certificate (REC) løsning, der gør det muligt for institutionelle investorer at drage fordel af bitcoin og samtidig opfylde deres ESG-mål. Guernsey Financial Services Commission regulerer ETF’en, Fidelity Digital AssetsSM leverer tjenester til opbevaring, Flow Traders fungerer som markedsskabere, og Jane Street og DRW fungerer som autoriserede deltagere. Fondens benchmark, FT Wilshire Bitcoin Blended Price Index, leveres af Wilshire Indexes med REC-løsningen skabt i samarbejde med den digitale aktivplatform Zumo. Administrerende direktør for Jacobi Asset Management, Martin Bednall, sagde, at “det er spændende at se Europa bevæge sig foran USA i at åbne op for Bitcoin-investering for institutionelle investorer.”

Børsnyheder

Binance bad en domstol om en beskyttelsesordre mod den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) og hævdede, at regulator “gennemfører en fisketur i stedet for at søge den smalle og “begrænsede” opdagelse, der er autoriseret af Samarbejdsaftalen for at sikre, at kundeaktiver i øjeblikket er sikre og tilgængelige.” I en retsdokument fra den 14. august argumenterede Binance for, at SEC har brugt retsbefalingen fra juni til at indgive brede og urimelige opdagelsesanmodninger og hævdede, at sagsøgte BAM Trading Services Inc. og BAM Management US Holdings Inc. (sammen “BAM”) har “arbejdet i god tro, men SEC har holdt fast i sin tro på, at Samarbejdsaftalen giver det frie tøjlesløs autoritet til at undersøge enhver aspekt af BAM’s aktielagerpraksis uden nogen synlig begrænsning.”

Top  Hongkongs finansregulator offentliggør liste over ansøgere til kryptohandel platform licenser

Kunder hos det newzealandske krypto-udveksling Dasset siger, at de ikke kan få adgang til deres midler, mens virksomheden – der er begyndt at likvidere – ikke reagerer på klager, ifølge The Herald. Nogle kunder har forgæves forsøgt at hæve deres midler i månedsvis, hævder det. CEO Stephen Macaskill sagde, at Dasset ikke fandt en bankudbyder efter at deres tidligere udbyder stoppede samarbejdet med virksomheden i januar 2023 og tilføjede, at børsen havde indledt frivillig likvidation.

Juridiske nyheder

En kinesisk lokal domstol indledte for nylig retssagen i sagen mod Shenzhen Shikongyun Technology, et af Kinas største Filecoin minedriftsfirmaer, og dets fire ledere, herunder grundlæggeren, for deres angivelige deltagelse i et $ 83,3 millioner pyramidespil. De anklagede skulle have lokket kunder under påskud af at udvinde FIL-mønter på virksomhedens platform og krævet, at de betalte gebyrer for køb af minedriftudstyr eller leje af minedriftsmaskiner. “Med tiltrækningskraften af betydelige afkast lokkede de yderligere deltagelse og bedrog enkeltpersoner for at opnå aktiver og forstyrre den økonomiske og sociale orden,” sagde anklagere i et opslag.

Gaming nyheder

Web3 gaming-platformen Immutable har påbegyndt den offentlige test af Immutable zkEVM, “en løsning, der er designet til spiludvikling, der tilbyder lave omkostninger, massiv skala, sikkerhed af erhvervsklassen og kompatibilitet med Ethereum-smartkontrakter, udviklet i samarbejde med Polygon Labs”, sagde pressemeddelelsen. Den tilføjede, at dusinvis af prominente studier vil begynde at afprøve løsningen for deres kommende AAA-blockchain-spil. Immutable zkEVM er en ZK-baseret skalering rollup, der er kompatibel med og svarer til Ethereum Virtual Machine (EVM). Web3-spiludviklere kan nu migrere deres eksisterende smart kontrakter og Solidity-kode direkte til Immutable zkEVM Testnet.

Top  Bitcoin udfordrer traditionelle ejendomsinvesteringer: Hvad skal investorer vide nu?

Sikkerhedsnyheder

Decentralized exchange (DEX) RocketSwap bekræftede, at de var blevet hacket, idet de sagde tidligt den 15. august (UTC), at “holdet har opdaget en anomalie på farmen, og vi undersøger problemet.” Timer senere meddelte de, at “enhver eksisterende høj risiko og sårbarhed er blevet elimineret.” Holdet sagde, at der var blevet gennemført et “brute force hack af serveren,” hvor de opbevarede private nøgler. Blockchain-sikkerhedsfirmaet PeckShield fandt, at angriberen havde overført 471 ETH (866.600 USD) fra Base til Ethereum.

DeFi-nyheder

Låneplatformen for decentraliseret finansiering (DeFi), Compound, er det seneste protokol, der lanceres på Coinbase’s Ethereum Layer 2-netværk Base. “ETH og cbETH kan bruges som sikkerhed for at låne brokede USDC (USDbC på Base)”, sagde Comound Labs.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button