Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin-Korrektur durch die Fed: Wie wirkt sich die Zinspolitik auf den Kurs aus?

Bitcoin Korrektur durch Fed

Bitcoin-Korrektion efter Feds beslutning om at holde renten stabil

Selvom den amerikanske centralbank, Federal Reserve, har besluttet at holde renten stabil, reagerede kryptomarkedet negativt under pressekonferencen. Især bitcoin-kursen faldt med mere end 1.000 dollars, og er nu stabiliseret lige over 42.000 dollars.

Analysternes forventninger
Analysen siger, at de forventer ikke en rentesænkning i januar, og dette skabte håb for marts rentesænkning. Dog har Powells udtalelser dæmpet disse forventninger. Markedsdeltagerne havde ikke forventet nogen dramatiske ændringer i rentesænkning politikken nu, men de havde dog håbet på en snarlig ændring.

Effekten på Bitcoin-kursen
Rentebeslutningen vil sandsynligvis ikke have nogen stor indvirkning på fremtidige Bitcoin priser. Grayscale justerede senest sit salgsvolumen af bitcoin. Andre ETF-udstedere køber derimod flere mønter, hvilket kan påvirke priserne på mellem- og lang sigt. Halveringsbegivenheden forventes også at øge Bitcoin-kursen på lang sigt.

Efterspørgslen på Bitcoin Minetrix stiger
Selvom Bitcoin-kursen kan forblive uændret op til halveringen, stiger efterspørgslen på Bitcoin Minetrix ($BTCMTX). Grundet det unikke Stake to Mine-koncept stiger interessen for standen i kontinuerlig vækst. Derudover planlægger BTCMTX flere prisforhøjelser i de kommende dage.

Konklusion
Rentebeslutningen vil sandsynligvis snart ikke have stor indflydelse på Bitcoin-kursen. Det forventes, dog, at Bitcoin-kursen kan falde under 40.000 dollars i februar, men langsigtet forventes kursen at stige kraftigt. Den nylige salgsudvikling kan dog medføre et større nedbrud, så investorer er i høj grad opsatte på at sikre gevinster på kryptomarkedet. Nogle investorer leder især efter Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) inden halveringen.

Vær kritisk, når du investerer
Endelig bør det bemærkes, at investering er en spekulativ aktivitet, og dine penge er i fare. Derfor skal du udføre din egen due diligence. Denne artikel er stillet til din rådighed, men vi kan modtage provisioner fra de virksomheder, vi tilbyder på denne hjemmeside.

Exit mobile version