Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin: Krypto-Experten spår om fremtidig kursudvikling

Bitcoin Bulle und Bär

Bitcoin står over for en afgørende fase, hvor kursen enten vil stige eller falde. En ny prognose advarer om en potentiel crash, men der er også positive tegn at spore. Hvad bør investorer vide i denne situation?

## Bitcoin ifølge prognose fortsat bullish
Bitcoin (BTC) har været en prøvelse for investorerne, især efter det brutale tilbageslag til 53.905 dollar, selvom prisen rebounded til 59.323 dollar. Det virker dog klart, at der mangler momentum for at bryde den psykologisk vigtige 60.000-dollar-barriere og fortsætte opad. På den seneste måned er der en nedgang på 13,03%, på ugentlig basis en stigning på 1,38%, og en lille tilbagegang på 0,34% siden i går ifølge Coinmarketcap.com.

Trods disse tal er der dog tegn på en tøvende opadgående tendens. Ifølge Krypto-Marktforschungsunternehmen Glassnode, er der en “positiv divergens” at spore på Bitcoin-chartet. Konklusionen er klar fra krypto-forskerne: “Vi forbliver bullish!”. Investorerne ser også ud til at være enige, da kapitalstrømmene til Bitcoin-ETF’er er steget med i alt 147,4 millioner dollar.

Bitcoin, med sin ledende stilling inden for kryptokurrency efter markedsandel, er dog stadig ikke ude af farezonen. Det mangler en klar retning, og mange investorer spekulerer på, om Bitcoin vil stige igen eller om vi vil opleve endnu en crash med en bjørnemarked. Willy Woo, en populær On-Chain-Analytiker, har også delt sin nye prognose om emnet.

## Bitcoin: Hvor dybt går faldet?
Selvom det frygtede crash til 40.000 dollar, en stejl nedtur, sandsynligvis ikke vil ske, så indikerer Woo i sin analyse, at Bitcoin kunne falde betydeligt og nå nye lavpunkter. “Vi er i et lokalt bearish miljø […] midt i en makroøkonomisk bullermarked,” siger han. Med andre ord, selvom BTC-prisen måske trækker sig tilbage, så er den bredere tendens fortsat opadgående. Bitcoin skal blot overvinde nogle hindringer – det er en konsolidering inden næste opadgående fase. Selvom et fald til 47.000 dollar stadig er en mulighed, betragter Woo stagnationen som “en gave” til overbeviste investorer og råder indirekte til at købe.

## Bitcoin: Prognose ser kursen på 150.000 dollar
Analyser viser, at 40% af alle amerikanske voksne ejer kryptokurrency, og præsidentkandidat Donald Trump ser ud til at forsøge at overbevise disse mere end 100 millioner vælgere. Han ønsker at blive “Crypto President” og vil deltage på Bitcoin 2024-konferencen i Nashville den 27. juli, hvor han vil appellere til investorerne. Geoff Kendrick fra Standard Chartered forventer, at prisen når 100.000 dollar inden de amerikanske valg, og 150.000 dollar inden årets udgang, hvis Trump vinder. Aktuelt er prisen for Bitcoin på 58.497 dollar.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version