Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin Kurs bleibt stabil, während Krypto-Influencer ein Kursziel von $180.000 für den nächsten Bullenmarkt nennen

Bitcoin Schock Prognose: Krypto-Trader prognostiziert 180.000 $ bis 2025

Bitcoin Kursen forbliver stabil, mens forventningerne for fremtiden er positive

Bitcoin-kursen har for nylig været relativt stabil, og der har kun været få markante ændringer inden for de seneste 24 timer. På ugentlig basis er Bitcoin faldet med omkring 1%. Dog forbliver kursen på omkring $29.000. I øjeblikket mangler der yderligere impulser til at starte en opadgående trendbevægelse, selvom krypto-hvaler har akkumuleret mere Bitcoin i de seneste dage. På trods af dette er de mellem- til langsigtede udsigter for Bitcoin positive. Historien bag den mest værdifulde digitale valuta er intakt. Nu udtrykker krypto-influencer @rovercrc en forventning om, at kursen vil nå $180.000 i næste bullmarked i 2024/2025.

Man kan godt være forsigtig med at behandle sådanne kursmål, da nogle af dem kan virke urealistiske. Ofte ser det ud til, at de selvudnævnte eksperter ikke engang gider at beregne markedsværdien, der ville følge med en sådan prisstigning. En multiplikation af markedsværdien for nogle af de mindre kendte coins kan virke usandsynlig. Men i øjeblikket ser situationen anderledes ud. Uagtet hvordan den præcise beregning i Bitcoin kursprognosen er lavet, har også Fundstrat, et anerkendt finansvirksomhed med dygtige analytikere, udmeldt et kursmål på $180.000 for Bitcoin – og det endda inden halveringen, som allerede finder sted i april 2024.

Bitcoin Halvering og Bitcoin-Spot-ETF: Behovet for en ny balance mellem udbud og efterspørgsel

En ofte anvendt begrundelse for sådanne positive kursmål i 2024 er følgende: En kombination af Bitcoin-halvering og et muligt Bitcoin-Spot-ETF kan skabe en betydelig ubalance mellem udbud og efterspørgsel på Bitcoin-markedet. Halveringen reducerer mængden af nyudstedte Bitcoins hver fjerde år, hvilket gør udbuddet knap. Samtidig kan en Bitcoin-Spot-ETF tiltrække institutionelle investorer og give dem nem adgang til Bitcoin, hvilket øger efterspørgslen.

Halveringen og ETF’en kan resultere i en kraftig vækst i efterspørgslen, mens det begrænsede udbud ikke straks kan følge med. Denne ubalance kan endda overgå tidligere markedscyklusser og føre til en markant prisstigning. Udbuddet kan være mere skævt end nogensinde før, når institutionelle investorer pumper kapital massivt ind i markedet. Disse ubalancer kan igen føre til stigende priser, da efterspørgslen overstiger det begrænsede udbud. Denne overskud af efterspørgsel kan igen skabe en ny balance, hvor priserne stabiliserer sig på et højere niveau. Dette viser, hvor vigtigt det er at analysere markedscyklusser og tage fundamentale begivenheder i betragtning for at forstå de langsigtede virkninger på Bitcoin-markedet.

Håbet ligger i de historiske markedscyklusser

Historiske data og analyse af markedscyklusser inden for kryptovalutaer er vigtige, da de viser tidligere prisbevægelser og markedsudviklinger. Ved at analysere fortiden kan mønstre og tilbagevendende cyklusser identificeres, hvilket kan give indblik i fremtidige prisbevægelser. Dette hjælper handlende og analytikere med at træffe informerede beslutninger og bedre vurdere potentielle muligheder og risici. Når investorer ser på Bitcoin’s historiske markedscyklusser, bør de finde håb, da det værste sandsynligvis er overstået. Den nuværende markedssituation er stadig spændende med henblik på akkumulation af BTC. Samtidig kan der være en dynamisk prisudvikling under opsejling, hvis investorer tager højde for den aktuelle volatilitet, der er på historiske havpunkter. De små prisudsving tyder på en usikkerhed på markedet, der ofte følges af eksplosive prisbevægelser.

Den afdæmpede stemning, der stadig er otte måneder før halveringen af Bitcoin, skyldes sandsynligvis det makroøkonomiske miljø. Derfor er det stadig nødvendigt at være opmærksom på inflation, renter og økonomiske data, da en aftagende inflation og ændringer i den amerikanske pengepolitik ville støtte en ny bull-løb ud fra et makro-perspektiv.

Bitcoin-alternativ: Meme-Coins sæsonen fortsætter, Wall Street Memes skyder i vejret med 21 millioner dollars

Hvis du vil vente på, at Bitcoin når det næste spring over $30.000, eller hvis du allerede har akkumuleret tilstrækkelig med Bitcoin som en “Wholecoiner” (kan man egentlig nogensinde have for meget Bitcoin?), kan du kaste et blik på alternative investeringsmuligheder inden for et spændende marked. Uden tvivl har 2023 været endnu et positivt år for memecoins. Pepe Coin har bragt momentum tilbage til det spekulative markedsmiljø. Wall Street Memes ønsker nu at følge i Pepes fodspor og sigter mod en marktkapitalisering på 1 milliard dollars på mellem sigt. Det vil betyde en 15x afkast efter ICO’en. Indtil videre har investorer indsat 21 millioner dollars i WSM. Dette gør det projekt, der er inspireret af WallStreetBets, til en af de mest succesrige presales i 2023.

WSMs “wallstreetbets” -fællesskab med over en million følgere, en omfattende airdrop-kampagne og en 100% fællesskabsejerskab gør WSM til en memecoin, der er værd at se nærmere på i august 2023. Men det skal bemærkes, at memecoins er spekulative, og aldrig bør investeres penge, du ikke er villig til at tabe.

Kilde

Exit mobile version