Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin-Kurs erreicht neues Monatshoch trotz Unruhe in der Kryptobranche

Trader: Situationen har forbedret sig

Ifølge data fra Cointelegraph Markets Pro og TradingView har Bitcoin i løbet af natten fra tirsdag til onsdag nået et midlertidigt højdepunkt på 26.535 amerikanske dollars.

Dette betyder at den førende kryptocurrency overraskende godt har klaret at den nye amerikanske inflationsdata i form af forbrugerprisindekset CPI er højere end tidligere antaget.

Heller ikke nyheden om at den insolvente kryptobørs FTX i mellemtiden har fået grønt lys til at afvikle sine tilbageværende kryptoaktiver har haft en negativ indvirkning på kursudviklingen.

Ved deadline er Bitcoin fortsat på 26.500 amerikanske dollars og dermed mere end 5,5% højere end tidligere på måneden.

“Vi bevæger os op mod den øvre ende af prisintervallet, og når vi kan bryde igennem, vil vi være godt positioneret på lang sigt,” analyserer traderen Crypto Tony den aktuelle situation.

Han understreges af sin kollega Daan Crypto Trades, at markedssituationen allerede er markant forbedret sammenlignet med slutningen af forrige måned.

“Markedet føles helt anderledes denne uge. Tilbageslagene bliver relativt hurtigt opkøbt, og på trods af at vi når nye højder, falder vi ikke tilbage til de gamle lavpunkter,” bemærker eksperten. Han tilføjer:

“Generelt set ser det ud til at efterspørgslen er større end de foregående uger. Måske tager jeg fejl, men jeg er optimistisk.”

Der er også håb på lang sigt, for hvis et længe ventet “direkte” Bitcoin-ETF faktisk godkendes i de kommende måneder, kan det føre til ny stærk fremdrift.

Kryptoanalysten Skew er derimod forsigtig og mener, at handelsvolumen vil køle ned igen efter den seneste opgang.

“Strukturen i dagdiagrammet ser ret godt ud, så vi kan måske se en yderligere opgang, inden det går ned igen,” understreger eksperten dog den aktuelle styrke, så længe 25.000 amerikanske dollars-niveauet holdes.

Første grønne september siden 2016?

Med en hidtilværende månedlig gevinst på 1,15% er Bitcoin alligevel på vej mod den bedste september i flere år.

Ifølge data fra CoinGlass var det kun i 2016, at BTC kunne afslutte en september med en nettogevinst.

Dengang blev der sat rekord med en gevinst på 6,35%, mens der to år tidligere blev opnået en rekordnedgang på 19% for måneden.

I 2022 mistede Bitcoin 3,1% i september, men i oktober steg prisen med hele 5,6%. Oktober betragtes dog generelt som en stærk måned og kaldes derfor blandt handlere “Uptober”.

Mislykket.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version