BitcoinKrypto News

Bitcoin Kurs falder under 35.000 dollar – Markedet afventer Powell’s tale og håber på ETF godkendelse

Bitcoin Kurs faldt under 35.000 dollar – Konsolidering på højt niveau

Med en værdi på cirka 34.900 dollar handles den vigtigste kryptovaluta, Bitcoin, tirsdag under den psykologiske 35.000-dollar-grænse. Efter den seneste møde i den amerikanske centralbank, Federal Reserve, og de amerikanske arbejdsmarkedsdata, forventes der i denne uge fokus på to taler af Fed-chef Jerome Powell. Der er stadig stor opmærksomhed omkring håbet på godkendelse af den første Bitcoin-Spot-ETF i USA.

Geldpolitik in den USA im Blick: Hoffen auf geldpolitische Entspannung

Investorer på begge sider af Atlanterhavet håber stadig, at den monetære modvind snart kunne aftage markant. I den forbindelse kan rentefølsomme investeringer som kryptovalutaer tendensmæssigt vinde i attraktivitet. Lignende med teknologiinvesteringer kan renteudviklinger have indflydelse, da jo højere forventet indtjening for en virksomhed, des stærkere er indflydelsen af en rentestigning på nutidsværdien.

Investorer forbereder sig nu på den sidste centralbankmøde i år den 13. december. Ifølge CME Group’s Fed-Watch-værktøj forventer markedsaktører i øjeblikket med en sandsynlighed på 90,2 procent, at rentebåndet forbliver på 5,25-5,50 procent. 9,8 procent forventer en rentestigning på 25 basispoint. Arbejdsmarkedsdata fra USA, som viste sig svagere end forventet, gav også anledning til håb sidste fredag. Investorer forventer monetære indikationer gennem i alt to Powell-taler onsdag og torsdag.

“Bitcoin-Halving” kunne snart kaste skygger forud – I fokus 36.000-dollar-grænsen

Overordnet set holder investorer også “Bitcoin-Halving” i øje, som kunne finde sted midt i april. I den forbindelse reduceres “Block-Reward” fra 6,25 til 3,125 Bitcoin-enheder pr. valideret blok. I investorkredse betragtes begivenheden også som “kunstig udbudsknapning”.

I betragtning af ambitiøse kursniveauer kunne investorer stadig overveje at realisere deres seneste gevinster. Fra et chartteknisk perspektiv forbliver den runde grænse på 36.000 dollar på oversiden betydningsfuld, da den i øjeblikket viser sig som en sejlivet modstandszonen.

Top  Polygon (MATIC) oplever volatil udvikling i juli: Er der en mulig genoprettelse på vej?

Implementeringsmuligheder med knock-out-certifikater

Hvis man er på sælgersiden (put) (ISIN: DE000A22Y6M7) og tror, at Bitcoin vil falde i fremtiden, kunne knock-out-certifikater fra IG med et knock-out-level, over den nuværende charttekniske modstandszonen på 40.000 dollar, blive interessante. Optimistisk indstillede tradere (call) (ISIN: DE000A22ZFT5) kan derimod i omvendt tilfælde overveje knock-out-level under 20.000 dollar.

Vil du selv handle Bitcoin? Beslut om du vil placere dig long eller short position og åbn din egen CFD-handelskonto eller prøv handel med vores CFD-demokonto.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button