BitcoinKrypto News

Bitcoin-Kurs forventes at nå seks-cifret niveau ifølge nye prognoser: Bliver det næste højdepunkt $110.000?

I den seneste analyse forudser kryptoanalytikere, at Bitcoin-kursen (BTC) vil stige til et nyt rekordniveau på 110.000 dollars i den nuværende kurscyklus. Ifølge Look Into Bitcoin’s “Terminal Price” indikator, forudsiger eksperterne et seks-cifret stigningsniveau for den førende kryptokurrency på markedet.

Med BTC’s aktuelle styrke – kurset har for nylig nået sit højeste niveau i 18 måneder – er eksperterne optimistiske med hensyn til de kommende måneder og år. Andre observationer pegede også på kursmål på op til 130.000 dollars efter Bitcoin-halveringen i april 2024.

Philip Swift, grundlæggeren af Look Into Bitcoin, beskriver “Terminal Price” som en relativt “simpel” metode til at forudsige høj- og lavpunkter i kursudviklingen. Terminal Price er en indikator, der stammer fra “Transferred Price” ved at dividere metrikken “Coin Days Destroyed” (CDD) med det tilgængelige udbud.

CDD er en populær metrik, der måler, hvor mange inaktive dage der nulstilles, hver gang en mængde BTC flyttes on-chain. Det er nyttigt som en målestok for hodlerens hensigt og aktivitet.

Look Into Bitcoin’s leder af On-Chain-Analyse, Checkmate, og den faktiske opfinder af Terminal Price, har designet indikatoren specifikt som et signal for højdepunktet i en kurscyklus. Ikke desto mindre når ikke hvert rekordhøj automatiske det højdepunkt, som Terminal Price fastsætter, så ved Bitcoin’s rekordhøj i 2017 og peaket i april 2021, overgik det gældende rekordhøj fra november samme år kun denne grænse en smule.

Derfor anbefaler Swift, at krypto-investorer sælger deres Bitcoin “i nærheden” af det niveau, som Terminal Price viser. Ligeledes bør salg nær “Balanced Price” – som udgør det tilsvarende modsætning – gøres nær dette “laveste niveau”.

Top  Bitcoin (BTC / USD) stiger langsomt i den asiatiske handel, da markedsspændingen reduceres

Da Terminal Price kontinuerligt stiger over tid, kunne kursmålet på 110.000 dollars endda være et konservativt skøn, hvis det faktiske højdepunkt i cyklussen først opstår på et senere tidspunkt.

I en separat analyse fremhævede Swift denne uge også metrikken “Pi Cycle Top” som en indikator for langsigtede toplimter for Bitcoin-kursen. Indikatoren refererer til to glidende gennemsnit, hvis overlap giver et hint om en kommende toppeformation.

“Pi Cycle Top-indikatoren fik mange observatører til at undre sig i den sidste kurscyklus, inklusive mig, ved at forudsige toppen perfekt igen! Vil det ske igen i denne cyklus?”, spørger Swift afslutningsvis.

Med den store interesse for Bitcoin og kryptovalutaer forventes disse analyser at være en værdifuld kilde til investorer og interesserede, der ønsker at forstå de potentielle kursforløb i den nærmeste fremtid.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button