Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin-kurs når nyt højdepunkt på grund af forventning om lempelig pengepolitik

Bitcoin steigt auf höchsten Stand seit zwei Monaten

## Bitcoin-kurs stiger til det højeste niveau i to måneder

Den seneste udvikling inden for markedet for kryptokurrency har set Bitcoin-kursen stige markant, nående det højeste niveau på to måneder. På Bitstamp blev Bitcoin-handlet til næsten 66.000 US-dollar, hvilket repræsenterer en stigning på mere end ti procent siden begyndelsen af måneden. Denne opadgående trend skyldes primært forventningen om yderligere rentenedsættelser fra store centralbanker.

### Stærk præstationsdriver

En af de primære faktorer, der driver præstationen af Bitcoin, er udsigten til yderligere rentenedsættelser. Da Bitcoins ikke genererer renter, øges efterspørgslen efter den digitale valuta, når afkastene på finansmarkederne falder.

### Reaktion på centralt bankindsats

Bitcoin-kursen reagerede især på Federal Reserves beslutning om en betydelig rentenedsættelse på 0,50 procentpoint i september. Samtidig har andre centralbankers indgreb også bidraget til den positive kursudvikling.

### Mondial policyindsats

Senest har Kinas centralbank sænket renterne for at stimulere den svagt kørende økonomi. Tidligere har både Federal Reserve og Den Europæiske Centralbank (ECB) også sænket deres rentesatser.

Disse forskellige tiltag fra centralbankerne har haft en positiv effekt på markedet for Bitcoin og indikerer fortsat interesse for kryptokurrency som en aktivklasse.

## Kilde

Artiklen er baseret på oplysninger fra dpa-AFX.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version