Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin-Kurs Prognose: Trendumkehr deutet sich an, doch Vorsicht geboten

Bitcoin-Kurs-Prognose Trendumkehr deutet sich an, doch Vorsicht

Bitcoin-Kurs Prognose: Er en Trendomvending ved at opstå?

Bitcoin har vist sig at stabilisere sig på et højt niveau, med kursen allerede overstigende 66.000 dollars tidligere på ugen. Dette bringer os tættere på det tidligere all-time high på 73.750 dollars. Mange eksperter forventer, at kursen i oktober vil nå et nyt all-time high, som potentielt kunne ligge væsentligt over det nuværende. Historisk set har oktober været en bullish måned for Bitcoin. Især når Bitcoin-kursen er steget i september, har de følgende tre måneder ofte også medbragt gevinster. Vil det være anderledes denne gang?

“Det kommer typisk anderledes, end man forventer”

På X påpeger Market Intelligence-platformen Santiment, at stemningen omkring Bitcoin lige nu er meget positiv. Ved at analysere On-Chain-data og data fra sociale medier ser det ud til, at stemningen omkring Bitcoin næsten er for god. Ifølge Santiments analyse er der 1,8 bullish posters for hver bearish post om den største kryptocurrency i verden.

Santiment viser, at markedet typisk bevæger sig i den modsatte retning af stemningen. Det er ikke overraskende. Investorer bliver mere optimistiske, når prisen stiger, og mere pessimistiske, når prisen falder. Når prisen er steget længe nok, begynder mange at tro fejlagtigt, at dette vil vare evigt, hvor det faktisk ville være det rigtige tidspunkt at tage gevinster og begynde at være skeptisk.

På den anden side bør man udnytte korrektioner i et aktiv, hvor intet fundamentalt er ændret til at købe mere og ikke automatisk antage, at prisen vil falde i det uendelige.

Argumenter for en stigning

Selvom Santiment påpeger, at tingene ofte går anderledes, end forventet, og prisen derfor kan falde igen, er der faktisk en række argumenter for en stigning. For eksempel har oktober historisk set været en ekstremt stærk måned for Bitcoin, hvilket antyder en vis sæsonprægede adfærd. Der er også en stigende efterspørgsel efter Spot Bitcoin ETF’er.

Alene i denne uge har ETF-udstedere købt over 17.000 Bitcoins, mens kun 2.250 mønter blev mined. Derudover forventes Federal Reserves rentenedskæring kun at være den første af mange, så investorer forventes snart at vende tilbage til mere risikovillig adfærd, hvilket kan have en positiv effekt på risikoaktiver som kryptovalutaer. Hvis Donald Trump vinder præsidentvalget i USA i november, er chancerne gode for, at Bitcoin vil stige til over 100.000 dollars.

Selvom der muligvis vil være en korrektion før en stigning, ser det langsigtede perspektiv gunstigt ud for Bitcoin i øjeblikket. En stigning til over 100.000 dollars synes næsten uundgåelig inden næste år, hvilket også vil føre til en stigning for de fleste altcoins. Især Crypto Allstars ($STARS) kunne i år være blandt de store vindere.

Crypto Allstars Efterspørgsel eksploderer

Mens der måske er nedadgående pres for Bitcoin inden den store rallye, er stemningen omkring Crypto Allstars ($STARS) næsten perfekt. Det er en ny coin, der stadig er tilgængelig i forsalg og overbeviser med en særlig egenskab. Inden for kort tid har investorer købt $STARS tokens for over 1,7 millioner dollar for at være med fra starten, når den nye mønt bliver noteret på børserne.

Crypto Allstars lancerer nu det nye MemeVault. Det er et staking pool, der for første gang muliggør staking af forskellige Meme Coins fra forskellige blockchains på en platform og tjene en afkast i form af $STARS tokens. Uanset om det er $DOGE, $SHIB, $PEPE eller mange andre kendte Meme Coins, de kan alle snart generere ekstra afkast på Crypto Allstars.

Udviklerne har fundet på noget, der kan få $STARS-kursen til hurtigt stige. Staking-afkastet i MemeVault stiger nemlig højere, jo flere $STARS tokens man ejer. Derfor er efterspørgslen allerede ekstremt høj, og analytikere antager, at kursen efter lanceringen hurtigt kan stige med op til 10 gange eller mere, når tusinder af investorer opdager det nye projekt.

Investering er spekulativt, og din kapital er i fare. Denne hjemmeside er ikke ment til brug i jurisdiktioner, hvor den beskrevne handel eller investering er forbudt, og bør kun anvendes af personer og på lovlige måder. Din investering er måske ikke velegnet til investorbeskyttelse i dit land eller bopælsland. Foretag derfor din egen due diligence. Denne hjemmeside er gratis for dig, men vi kan muligvis modtage provision fra de virksomheder, vi tilbyder på denne hjemmeside.

Mislykkedes.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Exit mobile version