Krypto News

Bitcoin-Kurs steigt auf 28.100 US-Dollar nach SEC-Beschluss – Vorsicht vor möglichem Rückgang

Der Bitcoin-Kurs oplevede en turbulent dag i går. Nyheden om, at SEC skal træffe en beslutning i sagen om Bitcoin Spot ETF fra Grayscale, fik BTC-kursen til at stige til grænsen på 28.100 amerikanske dollars. I øjeblikket handles Bitcoin til en kurs på 27.400 amerikanske dollars, men der skal udvises forsigtighed: Kursspringet var nyhedsbaseret, og der er sandsynlighed for, at kursen i den nærmeste fremtid vil falde tilbage til udbrudsniveauet. Hvis det sker, bør bullish investorer vente på en omvending omkring 26.000 til 26.200 amerikanske dollars, før de investerer igen.

Bitcoin-Kurs: De vigtige kursniveauer

  • Supportniveau: 26.000 til 26.200 amerikanske dollars
  • Modstandsniveau: 28.000 amerikanske dollars

Om

Bastian Keller har været aktiv i forex-markedet siden 2015 og har siden 2018 arbejdet som fuldtids trader på kryptomarkedet. Han deler sin ekspertise aktivt på forskellige sociale medieplatforme og har især sin YouTube-kanal “Bitbull Trading”, som har over 36.500 abonnenter.

Udover sin YouTube-kanal har han allerede opbygget et fællesskab med over 4.000 aktive medlemmer. Dette fællesskab giver både begyndere og erfarne handlende muligheden for at forbedre deres færdigheder på et professionelt niveau. Fokus ligger på at handle langsigtet profitabelt på markedet, uanset hvor de befinder sig.

Mislykket.

Top  Bitpanda: Europas førende krypto-udveksling og bankernes rolle i mainstream-adoption af kryptovalutaer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button