Krypto News

Bitcoin-Kurs steigt um 2,5 % – Institutionelle Investoren treten dem Markt bei

Bitcoin Kursen stiger, mens institutionelle investorer forventes at drive næste bull marked

Den seneste handelsdag har været positiv for kryptomarkedet, der oplever en stigning på omkring 2,5%. Denne stigning er i tråd med den generelle opsving på aktiemarkederne. Bitcoin-kursen handles i øjeblikket omkring $26.500 og flere indikationer tyder på, at det næste bull marked kan være på vej, primært drevet af institutionelle investorer.

En interessant udvikling er, at Bitcoin-shortpositioner lukkes, hvilket kan være et tegn på, at institutionelle aktører forbereder sig på den potentielle prisstigning. Krypto-analytikeren @mistercrypto har delt en graf, der viser, at der er blevet lukket shortpositioner af aktivforvaltere. Dette er i overensstemmelse med den massive nedgang i såkaldt “open interest”. Det ser ud til, at Bitcoin-handlere glatter både long- og shortpositioner for at positionere sig selv til en mulig bull-run.

En anden interessant udvikling er oprettelsen af en ny Bitcoin-wallet, der har akkumuleret mere end 100.000 BTC svarende til over tre milliarder amerikanske dollars på bare seks måneder. Det spekuleres, om en sådan mængde Bitcoins kan være akkumuleret af en institutionel investor som BlackRock, der er verdens største formueforvalter. Selvom Wallet-ejeren forbliver anonym, er der rygter om, at det kan være den amerikanske kryptobørs, Robinhood, der står bag akkumuleringen af ​​de store mængder Bitcoins.

Institutionelle investorer som BlackRock og Fidelity har potentiale til at påvirke Bitcoin-markedet betydeligt, da de forvalter milliarder af dollars. Deres involvering i markedet vil utvivlsomt generere en massiv efterspørgsel efter Bitcoin. Denne efterspørgsel i kombination med det begrænsede udbud af Bitcoin, især på grund af det periodiske Bitcoin-halvering, der reducerer minedrevene, kan skabe et betydeligt opadgående pres på prisen. Desuden har mange langsigtede Bitcoin-investorer en tendens til at beholde deres Bitcoins og betragter det som en langsigtet investering, hvilket reducerer det tilgængelige udbud og yderligere øger efterspørgslen fra institutionelle investorer.

Top  Ny volatilitet i Bitcoin-kursen - Hvad betyder det for investorerne?

Det er værd at bemærke, at den aktuelle prisstigning muligvis ikke er synlig på markedet, da institutionerne sandsynligvis erhverver Bitcoins gennem OTC- eller miner-transaktioner, som ikke har en direkte indflydelse på den nuværende kursudvikling.

Tekniske indikatorer peger også på en langsigtet købsmulighed for Bitcoin. Bitcoin har brudt ud af en opadgående trekant og har gennemført en vellykket retest af denne bane. Derudover kan den langsigtede trendlinje fra 2023 også fungere som en støttezone, der potentielt kan markere et vendepunkt for Bitcoin.

Som en alternativ mulighed til Bitcoin er Launchpad XYZ, der tilbyder en bonus på 20% på tokens under deres presale. Launchpad XYZ sigter mod at gøre web3 mere tilgængeligt og rentabelt ved at tilbyde en bred vifte af funktioner, herunder en AI-chatbot kaldet Apollo, der hjælper brugerne med at oprette en handelsplan baseret på deres individuelle risikoprofil. Yderligere planer inkluderer et gaming-område, en DEX, et web3-wallet, presale-lister og mange flere funktioner, der sigter mod at blive den centrale gateway til web3-verdenen.

Det skal bemærkes, at investering altid indebærer risiko, og det er vigtigt at udføre sin egen due diligence, før man foretager en investering.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button