Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin-Kurs stürzt ab, nachdem BlackRocks börsengehandelter Bitcoin-Fonds plötzlich verschwindet

Verschwindet und erscheint erneut auf DTCC-Webseite

Bitcoin-fondens ticker igen synlig på DTCC-webstedet

En artikel på DTCC-webstedet gør rede for, at tickeren for BlackRocks børshandlede Bitcoin (BTC)-spotfond IBTC er dukket op igen efter pludselig at være forsvundet i nogle timer.

Bitcoin-kursen steg efter IBTC’s optræden

Da IBTC dukkede op på webstedet den 23. oktober, steg Bitcoin-kursen til nye årlige topnoteringer. Markederne reagerede med stor begejstring på dette tegn på en mulig snarlig godkendelse af ETF’en.

Tickerens forsvinden påvirkede Bitcoin-kursen

Efter at tickeren forsvandt fra webstedet et par timer senere, faldt Bitcoin-kursen med næsten 3 procent, hvilket antyder, at denne aktivitet kan tilskrives udviklingen vedrørende ETF’en.

Voldsom reaktion på IBTC-notering førte til midlertidigt nedbrud af DTCC-webstedet

Bloomberg ETF-analytiker Eric Balchunas påpegede, at begejstringen omkring IBTC-noteringen havde ført til et midlertidigt nedbrud af DTCC-webstedet. Ifølge ham tiltrækker DTCC normalt ikke så meget opmærksomhed, hvilket understreger betydningen af denne historie.

Ændringer i IBTC-noteringen på DTCC-webstedet

En bruger bemærkede, at den tidligere notering viste en “Y” i “create/redeem”-kolonnen, mens den nuværende notering viser en “N”. Bloomberg ETF-analytiker James Seyffart forklarede, at dette indikerer, at BlackRock er klar til at komme i gang, hvis og når SEC giver tilladelse.

Fokus på IBTC-noteringen vokser

Reuters rapporterede om IBTC-noteringen på DTCC-webstedet i august, men det blev først for nylig alment kendt. En talsmand for DTCC forklarede, at det er almindeligt for DTCC at inkludere værdipapirer i NSCC-sikkerhedsregistret for at forberede lanceringen af en ny ETF på markedet. Talsmanden understregede også, at inklusionen på listen ikke er en indikator for udestående reguleringsmæssige godkendelser.

Bitcoin-kursen holder sig stabil efter IBTC’s tilbagevenden

Bitcoin-kursen har holdt sig stabil efter IBTC’s tilbagevenden og bekræfter dermed interessen for og betydningen af Bitcoin-fondens potentielle godkendelse og lancering som en ETF.

Exit mobile version