Krypto News

Bitcoin-Kurs stürzt ab und löst die größte Liquidierungswelle seit dem FTX-Crash aus

Bitcoin styrtdykker og forårsager den største likvidationsbølge siden FTX-krakket

I løbet af den seneste nat blev der skyllet mere end 855 millioner dollars af long-positioner ud af kryptomarkedet – den største likvidationsbølge siden FTX-krakket. Som vi forudsagde i vores analyse i går, er Bitcoin styrtdykket og har ikke formået at holde en vigtig støtte. Brudet på både 200- og 800-EMA på dagdiagrammet har resulteret i likvidation af mange long-positioner. Dette har resulteret i, at short-positionerne har overtaget markant, og prisen er faldet med op til 3.000 dollars på bare 3 minutter. På nogle børser faldt Bitcoin-prisen til 24.400 dollars – og lavere end det. RSI’en er også massivt over-solgt. For bullish investorer gælder det nu om ikke at bryde gårsdagens laveste niveau den 17. august (25.186 dollars). Hvis denne support også brydes, kan der ske yderligere salg og prisen kan falde under 25.000 dollars.

Bitcoin-kurs: De vigtige kursniveauer

Bitcoin-støtte: 25.186 og 24.850 dollars
Bitcoin-modstand: 27.000 og 28.345 dollars

Se den detaljerede video for alle de vigtige oplysninger.

Om

Bastian Keller har været aktiv som selvstændig på Forex-markedet siden 2015 og har været fuldtidskrypto-handler siden 2018. Han deler aktivt sin ekspertise på forskellige sociale medieplatforme, især på hans YouTube-kanal “Bitbull Trading”, hvor han har over 36.500 abonnenter.

Ud over sin YouTube-kanal har han også oprettet et fællesskab med mere end 4.000 aktive medlemmer. Dette fællesskab giver både nybegyndere og erfarne handlende mulighed for at forbedre deres færdigheder på et professionelt niveau. Fokus er på at handle profitabelt på lang sigt, uanset deres placering.

Top  Høj advarsel: Finansmyndigheder sætter flere kryptobørser på listen over ikke-godkendte virksomheder i Storbritannien

Kilder: Ingen oplysninger blev angivet.

Relaterede artikler

  • [Mislykket]

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button