Krypto News

Bitcoin-Kurs: Svaghed fortsætter, bulls mister grebet om vigtigt modstandsniveau

Bitcoin-Kurs: De vigtige kursniveauer

Bitcoin har stadig ikke vist styrke og formår ikke at bryde igennem den vigtige modstand, der ligger omkring 26.300 dollars. BTC-bulls giver nu bjørnene mulighed for at presse dem ned til det kortsigtede niveau på 25.866 dollars. Det lavere supportniveau for Bitcoin-kursen den 22. august er på 25.200 dollars. Volatiliteten er stadig lav. Derfor er der intet andet for Bitcoin-investorer at gøre end at vente og se, hvilken vej Bitcoin beslutter sig for at gå. På det overordnede 4-timers diagram ses en stærk modstand ved 26.850 dollars. Hvis denne modstand brydes, kan Bitcoin komme sig igen og stige til 28.800 dollars. Lige nu er der intet tegn på et bullish revers.

Vigtige kursniveauer:

  • Supportniveauer: 25.866, 25.600 og 25.200 dollars
  • Modstandsniveauer: 26.300 og 26.850 dollars

Om Bastian Keller

Bastian Keller har været aktiv inden for forex-markedet siden 2015 og har været fuldtidskryptohandler siden 2018. Han deler sin ekspertise aktivt på forskellige sociale medieplatforme, især på sin YouTube-kanal “Bitbull Trading” med over 36.500 abonnenter.

Udover sin YouTube-kanal har han allerede opbygget et fællesskab med over 4.000 aktive medlemmer. Dette giver både begyndere og erfarne handlende mulighed for at forbedre deres færdigheder på et professionelt niveau. Fokus er på at handle profitabelt på lang sigt, uanset deres placering.

Top  Vitalik Buterin: Problemer med sikkerhed og reservation

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button