Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin Kurs unter 43.000 Dollar – Anleger hoffen auf Zulassung eines BTC-Spot-ETFs in den USA

Bitcoin Kurs unter 43.000 Dollar – Anleger fiebern Entscheidung über BTC-Spot-ETF entgegen

## Bitcoin Kurs under 43.000 Dollar – Anleger fiebern Entscheidung über BTC-Spot-ETF entgegen

Mit mellem 42.200 og 43.000 Dollar pr. enhed, har prisen på Bitcoin (USD) været faldende. Anleger overvejer at sælge en del af deres beholdning på grund af de høje kurser. Samtidig venter markedets aktører spændt på beslutningen om godkendelse af en Bitcoin-Spot-ETF i USA.

## Anleger hoffen auf Zulassung eines Bitcoin-Spot-ETFs in den USA

Det centrale punkt for krypto-markederne er fortsat de vedvarende spekulationer om den endelige godkendelse af en Bitcoin-Spot-ETF på amerikansk grund. Ifølge nyhedsbureauerne Bloomberg og Reuters skal den amerikanske tilsynsmyndighed SEC træffe beslutning inden 10. januar 2024 om godkendelse eller afvisning af ansøgningen fra ARK og 21 Shares. En investeringsprodukt baseret på såkaldte spotpriser eller kontantkurser kunne betyde en markant øget efterspørgsel efter Bitcoin og andre kryptoaktiver. Dette vil sandsynligvis også øge det institutionelle interesse.

## Unkonventionelle Preisbewegungen möglich – Geringe Handelsvolumina denkbar

Mellem jul og nytår kan det lave handelsvolumen resultere i ukonventionelle prisbevægelser. Disse forhold skaber gode betingelser for mellemstore salg. En større salgsordre på markedet kan udløse en dominoeffekt og føre til yderligere salg. Den seneste prisudvikling tyder på en klassisk “Long Squeeze”.

### UMSETZUNGSMÖGLICHKEITEN MIT KNOCK-OUT-ZERTIFIKATEN

Hvis du ønsker at handle med Bitcoin, kan knock-out-zertifikater fra IG være interessante. Hvis du forventer et fald i Bitcoin, kan knock-out-zertifikater med et knock-out level over det nuværende modstandsområde på 40.000 dollar være interessante. Hvis du derimod er bullish, kan knock-out-level under 20.000 dollar være værd at overveje. Efterfulgt af en opfordring til at åbne en CFD-handelskonto eller øve trading med et CFD-demo-konto.

Exit mobile version