Krypto News

Bitcoin-kurs: Vigtige kursniveauer – BTC fortsætter med at være i en smal rækkevidde

Bitcoin-kurs: De vigtige kursniveauer

Over weekenden er der som forventet ikke sket meget. BTC formåede at holde sig inden for intervallet mellem 26.200 dollars og 26.000 dollars. Dette interval er dog meget snævert, og man kan forvente, at BTC vil forlade dette interval. Nedenunder er næste støtteniveau på 26.000 dollars. Hvis denne støtte ikke holder, kan vi forvente, at vi i dag når ned til 25.800 dollars. Som man kan se, taler vi her om bevægelser på 200 til 400 dollars. Markedet er stadig usikkert om, hvor det skal gå hen efter salgspresset. Et bullish scenario ville være, hvis BTC kommer over daily open, altså over 26.200 dollars. Således ville der være mulighed for en kortvarig stigning til omkring 27.000 dollars.

Über

Bastian Keller har været aktiv i Forex-markedet siden 2015 og har været fuldtids trader på krypto-markedet siden 2018. Han deler aktivt sin ekspertise på forskellige sociale medieplatforme, især på sin YouTube-kanal “Bitbull Trading”, med over 36.500 abonnenter.

Udover sin YouTube-kanal har han allerede opbygget et fællesskab med mere end 4.000 aktive medlemmer. Dette giver både begyndere og erfarne handlende mulighed for at forbedre deres færdigheder til et professionelt niveau. Fokus er på langsigtet rentabel adfærd på markedet, uanset deres placering.

Footer

Top  Microsoft og LeverFi lancerer AI-baseret løsning til at tackle udfordringer i decentraliseret finansindustri

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button