BitcoinKrypto News

Bitcoin-Kursanalyse: Werden die Bullen den Kurs über 38.000 US-Dollar treiben?

Bitcoin (BTC) har afsluttet ugen med en betydelig stigning, hvilket tyder på en vedvarende efterspørgsel fra bjørnene. MicroStrategy medstifter Michael Saylor sagde under en tale på 2023 Australia Crypto Convention den 10. november, at efterspørgslen på Bitcoin pr. måned vil stige med to til ti gange inden udgangen af 2024. Derudover vil udbuddet blive halveret. Saylor forventer, at disse to begivenheder vil “dytte kursen opad”.

Generelt er der enighed om, at Bitcoin-kursen vil stige i 2024. I mellemtiden forsøger analytikere at forudsige, hvor stor rallyen kan blive. Ifølge Look Into Bitcoin’s Philip Swifts Terminal Price On-Chain Indicator forudsiger han, at Bitcoin i næste bjørnecyklus vil stige til mindst 110.000 dollars.

Mens Bitcoin fortsat er i rampelyset, har flere store Altcoins også oplevet stigninger. Kryptovalutarallyet giver håb om, at en Altcoin-sæson måske er lige om hjørnet.

Hvis den bullish stemning fortsætter, kan Altcoins stærkt profitere af dynamikken. Men hvordan udvikler Bitcoin sig på kort sigt? Lad os se på diagrammerne.

Bitcoin-Kursanalyse

Bitcoin har i de seneste tre dage holdt sig over den stigende kanal, hvilket tyder på, at bjørnene forsvarer breakout-niveauet.

Bjørnene vil nu forsøge at presse kursen over 38.000 dollars og derefter mod 40.000 dollars. De stigende glidende gennemsnit tyder på, at bjørnene har kontrollen, men den overkøbte RSI signalerer en mulig korrektion.

Hvis kursen glider tilbage ind i kanalen, tyder det på, at markederne afviser de højere niveauer. Det kan føre til et fald til kanalstøtten, der er i nærheden af 20-dages EMA ved 34.784 dollars.

Bjørnene skal få kursen til at falde under kanalen for at starte en solid korrektion. BTC/USDT kan derefter falde til supportzonen mellem 32.400 og 31.000 dollars.

Top  EU-Parlament beschließt Recht auf Zugang zu IoT-Nutzerdaten​ - Data Act giver EU-borgere ret til adgang til deres data

Bjørnene køber faldene til 20-EMA på 4-timers-diagrammet, men kunne ikke holde den stigende tendens. Det tyder på en mangel på efterspørgsel på de højere niveauer. Bjørnene vil forsøge at udnytte denne mulighed og få kursen til at falde under 20-dages EMA. Hvis de lykkes, kan parret falde til 50-dages SMA.

Hvis kursen derimod vender fra det nuværende niveau, tyder det på, at bjørnene har omdannet breakout-niveauet til et støtteniveau. Det øger chancerne for et rally over 38.000 dollars.

Ansvarsfraskrivelse

Denne artikel udgør ikke investeringsrådgivning eller anbefalinger. Alle investeringer og handler indebærer risici, og læserne bør foretage deres egen research, før de træffer en beslutning.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button