Krypto News

Bitcoin kursen falder med 6,5 % på 24 timer og tabene for ugen når 10 % – Er der en sidste nedtur før vi ser en bullish markedstendens?

Bitcoin Kurs faldt med 6,5% de seneste 24 timer

Den seneste udvikling på Bitcoin-markedet viser et fald på 6,5% inden for de seneste 24 timer, hvilket betyder, at tabet for ugen er steget til omkring 10%. Bitcoin-prisen ligger nu på omkring $26.600 og markerer dermed et nyt lavpunkt. Denne korrektion i prisen har haft en markant indvirkning på markedets graf. Med en tydelig nedadgående bevægelse forlader Bitcoin den etablerede sidelæns handelsområde. Dette betyder, at det bullish setup, som tidligere var forventet, nu er sat på hold. Nu handler det primært om at begrænse skaderne.

Dette fald i Bitcoin-prisen følger i tråd med det generelle marked. Der er i øjeblikket ingen præference blandt investorerne. Mens XRP oplever betydelige tab, holder BNB og TRX relativt stabilt. Volumen er steget markant for Bitcoin og bekræfter et bærepræget indtryk. Samtidig er prisen faldet under MA200, som i øjeblikket ligger omkring $27.370 på daglig basis.

Hvad vil der nu ske med Bitcoin-prisen?

Spørgsmålet er nu, hvad der vil ske fremadrettet. Vil vi opleve yderligere fald, eller er dette blot den seneste såkaldte “wash-out” inden starten på en bullish markedstendens?

Den seneste bekymring kommer som følge af FOMC-protokollen. FOMC-protokollen er den officielle dokumentation fra møderne i Federal Open Market Committee (FOMC), der er USAs centralbank Federal Reserves pengepolitiske beslutningstagende organ. FOMC-protokollen giver gennemsigtighed omkring Federal Reserves pengepolitiske overvejelser og beslutninger. Investorer og analytikere bruger protokollen til at få indblik i Federal Reserves fremtidige pengepolitik og evaluere de mulige virkninger på finansmarkederne. I protokollen udtrykker deltagerne fortsat bekymring for inflationen, der ligger betydeligt over målsætningen. Samtidig er økonomidataene i USA robuste, såsom Philly Fed-indekset, der i dag overraskende steg markant. Markedsdeltagere ser dog stadig risikoen for, at FED vil øge renteniveauet eller fastholde det på et højt niveau i længere tid. Renterne på amerikanske obligationer er steget markant. I et sådant scenario vil aktier og kryptovalutaer tendere til at blive undervurderet.

Top  Kritik mod SEC-vorsitzende Gensler fra Ripple og Krypto-Community

I øvrigt rapporteres det, at Elon Musks SpaceX har solgt sin samlede beholdning på 373 millioner dollars i Bitcoin. Selvom der ikke er nogen bekræftelse på dette, tyder det ikke på, at dette er den eneste årsag til den seneste prisnedgang.

Bitcoin-kursudsigt: Hvad sker der nu?

Prisen har brudt ud af det nuværende handelsområde, blot ikke som forventet. Den positive udvikling er blevet sat på hold, og stabiliseringen omkring $28.500 til $29.000 er heller ikke lykkedes. Det er nu vigtigt, at Bitcoin genvinder $27.000 i en modreaktion og stabiliserer sig her. Hvis Bitcoin falder under $24.750-25.000, vil den mellemlange opadgående trend ende, og der skal forventes yderligere betydelige tilbageslag.

Når long futures likvideres, betyder det, at positioner, der satser på stigende priser, bliver lukket. Dette kan ske enten ved salg af futures-kontrakter eller ved at kompensere med short-positioner. Ifølge data fra Glassnode har likvideringen af long-positioner på Okex nået det højeste niveau i 2 år. Det seneste højdepunkt blev nået den 4. december 2021, da BTC stadig blev handlet til omkring $48.000. Hvad der fulgte efter, er velkendt.

I øvrigt viser data også, at det samme scenario kan ses for short-kontrakter, dog i mindre omfang. Dette skyldes, at liquidationen af short-positioner nåede et 7-måneders højdepunkt på Binance.

På kort sigt ser det ud til, at der er indregnet meget negativt. Faktisk bør der være positive nyheder i vente vedrørende godkendelsen af ​​en Grayscale Bitcoin ETF, som potentielt kan give mulighed for køb i tilfælde af tilbagegang.

WSM & SONIK overvinder markedets svaghed: Bullish momentum for meme-coins

Mens meme-coins generelt er påvirket af tilbagegangen, er der undtagelser. Nogle individuelle projekter oplever fortsat stor efterspørgsel, især WSM & SONIK viser interessante tegn.

Top  Hvad du skal vide om skat på krypto: Staking, Lending, Liquidity Mining, Airdrops og meget mere med @SteuernmitKopf

Den nye meme-coin Wall Street Memes, der er inspireret af WallStreetBets, fortsætter med at tiltrække kapital og forventes inden for de næste timer at nå milepælen på $25 millioner. Som en community-centreret meme-coin har WSM skabt interesse. Samtidig er de cex-noteringer fastsat til at finde sted om 40 dage. Indtil da kan investorer endda stake deres WSM og forvente en anslået afkast på 322%, selvom dette naturligvis vil falde med stigende interesse for staking.

SONIK er derimod et nyt presale-projekt, der kun er startet for 24 timer siden. I denne korte periode er der allerede indsamlet $100.000. Med en forløbende kapitalindsamling på omkring $2 millioner vil presale sandsynligvis være kortvarig. Der vil også være mulighed for staking her, og samtidig er den ikoniske tegneseriefigur Sonic velkendt. Når marketingindsatsen øges, forventes kendskabet og dynamikken at vokse yderligere.

“Investering er spekulativt. Din kapital er i fare. Denne hjemmeside er ikke beregnet til brug i jurisdiktioner, hvor den beskrevne handel eller investering er forbudt, og bør kun anvendes af personer og på en lovlig måde. Din investering er muligvis ikke beskyttet i dit land eller opholdsland. Udfør derfor din egen due diligence. Denne hjemmeside er gratis at bruge, men vi kan modtage provision fra virksomheder, som vi præsenterer på hjemmesiden.”

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button