Krypto News

Bitcoin-kursen falder til det laveste niveau siden juni

Bitcoin kurs falder til det laveste niveau siden juni

Kryptovalutaen Bitcoin er faldet til det laveste niveau siden midten af juni.
Den ældste og største kryptovaluta efter markedsstørrelse faldt torsdag til $28.334. Dette er det laveste niveau siden juni. Tidligt om morgenen blev digitalvalutaen handlet til næsten $29.000. I midten af juli nåede Bitcoin op på et årligt højdepunkt på $31.386.

Markedet domineret af bekymringer

“Efter markedet dominerer i øjeblikket bekymringer for, at den monetære modvind i fremtiden kan vare længere end tidligere forventet,” sagde kryptoekspert Timo Emden. “Udsigten til globalt stigende kapitalmarkedrenter mindsker tiltrækningskraften af rentefri investeringer.”

Verdensbankens protokol øger usikkerheden

Den amerikanske centralbanks protokol, der blev offentliggjort onsdag aften, synes at have øget usikkerheden yderligere. Fed har ladet døren stå åben for en yderligere forhøjelse af renten.

“Investerernes tankeeksperimenter om, at Fed snart kunne føre en forsigtig pengepolitik, kan ved enden af dagen muligvis vise sig kun at være ønsketænkning,” sagde Emden. “Investorer på begge sider af Atlanterhavet må fortsat klæde sig pænt på grund af dominerende rentebekymringer.”

Trods tabene er kurssvingningerne begrænsede

Til trods for de seneste tab har kurssvingningerne holdt sig inden for relativt snævre grænser. I begyndelsen af året havde Bitcoin steget betydeligt. I begyndelsen af januar kostede Bitcoin omkring $16.500.

Kilde: FRANKFURT (dpa-AFX)

Mislykket

Top  Potentielle Revolution: Bitcoin ETF-Entwicklung und globale Perspektiven

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button