Krypto News

Bitcoin-kursen forbliver svag og fanget i et snævert interval, men investorer udnytter den lave kurs til at købe mere Bitcoin.

Bitcoin fortsat fanget i en svag position

Bitcoin har endnu engang vist svaghed i markedet og forbliver fanget i en handelsrange, der har varet i flere dage. Natten til den 23. august forsøgte bjørnene at presse prisen under 25.200 amerikanske dollars, men blev afvist af tyre. Investorer udnyttede den lave pris til at købe flere bitcoins, hvilket har skabt en lille ubalance i diagrammet. Dette er et negativt signal for de investorer, der håber på en stigning i kursen.

Potentiel stigning til 28.000 USD, hvis bitcoin bryder gennem 26.200 USD

En vigtig observation er, at hvis bitcoin-kursen bryder gennem den øvre modstand ved 26.200 USD, er der potentiale for, at den kan stige til 28.000 USD. Dette vil være positivt for bullish investorer, da de håber på en opadgående bevægelse i markedet. Dog skal det bemærkes, at hvis supportniveauerne ved 25.600 USD og 25.200 USD bryder, kan bjørnene presse kursen mod 22.000 USD.

Bitcoin-kurs: Nøglekursniveauer

For at give et klarere billede af kursudviklingen er her nogle vigtige niveauer at holde øje med:

  • Supportniveau: 25.200 USD
  • Modstandsniveau: 26.200 USD

Om Bastian Keller

Bastian Keller har været aktiv som selvstændig forex-handler siden 2015 og har siden 2018 været hovederhvervsdrivende på kryptomarkedet. Han deler sin ekspertise aktivt på forskellige sociale medieplatforme, især på sin YouTube-kanal “Bitbull Trading”, som har over 36.500 abonnenter.

Udover sin YouTube-kanal har han allerede opbygget et fællesskab med over 4.000 aktive medlemmer, der giver både begyndere og erfarne handlende mulighed for at forbedre deres færdigheder til et professionelt niveau. Fokus er på at handle profitabelt på lang sigt, uanset hvor de befinder sig.

Top  Elon Musks X-ejerskab: Kompleksiteten bag hans tweets om kryptokurrency

Afsluttende bemærkninger

Bitcoin-kursen forbliver fanget i en svag position og det er svært at forudsige dens fremtidige bevægelser. Investorer bør være opmærksomme på de vigtige kursniveauer og analysere markedet omhyggeligt, før de træffer beslutninger. Forsøg på at presse prisen ned under 25.200 USD blev afvist af buller, men en ændring i markedstendensen kan ske, hvis dette niveau brydes.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button