Krypto News

Bitcoin-Kursen forventes at stige til næsten 150.000 dollars i det kommende halveringscyklus, ifølge eksperter fra Pantera Capital.

Bitcoin-Kursprognose: Experten von Pantera Capital erwarten Anstieg auf $150,000

Den 22. august publicerede investmentfirmaet Pantera Capital deres seneste Blockchain Letter, hvor de forudsiger, at Bitcoin-kursen vil stige til $150,000 inden juli 2025. Pantera Capital er ikke de eneste eksperter, der har en så optimistisk prognose, da andre som Tom Lee også forventer en lignende stigning i prisen på BTC.

Pantera Capital argumenterer for, at den kommende halvering af Bitcoin er afgørende for kurscyklussen for den førende kryptocurrency. De henviser til tidligere trends og bemærker, at Bitcoin-kursen har nået et lavpunkt 477 dage før hver halvering, og derefter er steget og eksploderet i værdi. Ud fra denne teori vil lavpunktet for den nuværende kurscyklus være det lavpunkt, der blev nået i november 2022.

Ifølge Pantera Capital kan BTC stige til næsten $35,000 inden den næste halvering i april 2024. Herefter forventes prisen at springe over $100,000 og nå et nyt all-time high. De næste 480 dage efter halveringen forventes at være meget spændende for Bitcoin, da prisen forventes at stige til $148,000.

Pantera Capital sammenligner også de forskellige effekter af de tidligere halveringer. Halveringen i 2016 reducerede forsyningen af Bitcoin med en tredjedel og førte kun til en prisstigning på en tredjedel af den første halvering. Halveringen i 2020 reducerede forsyningen med 43% sammenlignet med den tidligere halvering, men kun resulterede i en prisstigning på 23%.

Ifølge Pantera Capital skulle den næste halvering finde sted den 20. april 2024. Hvis historien gentager sig, kunne Bitcoin-kursen nå $35,000 inden halveringen og derefter stige til $148,000. Det forventede næste all-time high ville falde omkring juli 2025.

Top  Ny kooperation mellem Berliner FinTech-start-up og Wiener Krypto-Börse åbner op for spændende muligheder

Pantera Capitals optimistiske prognose deles af flere andre kryptoeksperter. En kryptoanalytiker fremhæver for eksempel, at “Lowest Price Forward” indikatoren forudsiger en værdistigning på Bitcoin til over $100,000 inden 2026. Andre mener også, at en pris på $100,000 er mulig, men først efter den næste halvering.

Det skal bemærkes, at disse prognoser er kun eksperters forudsigelser og ikke er baseret på garantier. Kryptovalutamarkedet er ekstremt volatilt og kan påvirkes af forskellige faktorer, så det er vigtigt at være forsigtig og gøre sin egen forskning, inden man investerer.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button