Krypto News

Bitcoin-kursen kæmper i en “hart umkämpfte” preisspanne, mens analytikere og tradere er delt om retningen for kryptocurrency.

Bitcoin-kursen er i øjeblikket i en hårdt omkæmpet prisklasse, hvor både købere og sælgere kæmper om kontrol over retningen. Analytikeren Daan Crypto Trades mener, at der er et vigtigt niveau, som Bitcoin-kursen skal erobre som support. Efter gentagne forsøg på at få gang i en bæredygtig opadgående bevægelse befinder både købere og sælgere sig stadig i en “hårdt omkæmpet” prisklasse.

Den nuværende situation har resulteret i en støtte på $28.500 og en modstand på $31.800, som har været uændret siden midten af juni. En kritisk zone opstår derfor ved $29.700, som er af højeste prioritet for køberne for at få nok momentum til det længe ventede gennembrud. Eksperter bemærker, at området omkring $29.500 – $29.700 er heftigt omkæmpet af både købere og sælgere, og det er vigtigt at holde øje med denne zone.

Analysen viser, at Bitcoin-kursen først skal erobre den nedre ende af prisklassen, hvilket er besværliggjort af manglen på support mellem $28.500 og $29.500. Derfor forventer analytikeren, at kursmålet på den nedadgående side er $28.500 eller lavere.

På kort sigt bemærker traderen Skew, hvor vigtigt området omkring $29.000 er for Bitcoin-kursen i øjeblikket. Handlerne på kryptobørserne viser, at der er kommet større efterspørgsel som reaktion på øget salgspress i dette område. Skew beskriver kursudviklingen i 4-timers diagrammet som “svag”, selvom den førende kryptokurrency stadig kan holde sig over flere eksponentielle glidende gennemsnit (EMA’er). Han prognosticerer en sandsynlig stigning på over 5% i næste skridt.

Det er tydeligt, at både analytikere og tradere er opmærksomme på nøglezoner og prisklasser for Bitcoin-kursen. Det er afgørende at holde øje med disse zoner, da de kan vise sig at være afgørende for den videre udvikling af Bitcoin-markedet.

Top  XRP med bullisk breakout: Er det tid til at købe XRP nu?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button