Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin Kursen lider af en stærk korrektion: Hvad venter for den næste kursudvikling?

50 Milliarden Dollar Zufluss in Bitcoin nach ETF-Einführung?

Bitcoin pris analysen viser en stærk korrektion i kursen, hvilket kunne resultere i en nedgang til det næste Fib niveau. Efter at have opbygget en bjørnisk divergens i RSI over flere uger, ser det ud til, at BTC-kursen nu initierer en markant korrektion. Spørgsmålet er nu, hvor dybt prisen vil falde.

Bitcoin-kursen har endnu ikke nået det gyldne forhold modstandsniveau på ca. 50.000 USD. Det lokale højdepunkt for BTC-kursen var omkring 44.730 USD, hvor RSI viste en bjørnisk divergens. I dag er kursen faldet med cirka 8 %, og der er mulighed for, at MACD-linjerne i dagsdiagrammet vil krydse bjørnisk. Derudover er 50-dages EMA en potentiel støtte på det 0,382 Fib niveau på ca. 37.163 USD.

I 4-timers diagrammet bibeholdes den bulliske trendbekræftelse takket være EMAs gyldne kryds. Dog er MACD-linjerne krydset bjørnisk, og RSI når snart overkøbte regioner.

På ugebasis fortsætter MACD-linjerne med at krydse bullisk, mens RSI er i stærkt overkøbte regioner. Den aktuelle nedadgående bevægelse forbliver dog bullisk intakt, så længe BTC rebounder ved det gyldne forhold på ca. 26.734 USD.

Bitcoin Dominansen lider også et fald og finder signifikant støtte ved 50-måneders EMA på 52,1 %. Der er potentiale for en opgangstrend igen, men MACD-histogrammet falder bjørnisk, mens MACD-linjerne stadig krydser bullisk og RSI er neutralt.

Det er afgørende for BTC at bryde det gyldne forholdsniveau på 50.000 USD for at vende til en bullisk tendens. Hvis det ikke sker, forbliver den nuværende nedadgående bevægelse bullisk intakt, men det er vigtigt, at BTC rebounder ved det gyldne forholdsniveau.

Disse prisniveauer og tekniske indikatorer giver et indblik i, hvordan BTC-kursen kan udvikle sig i den nærmeste fremtid. Det er vigtigt at følge kursudviklingen nøje og være opmærksom på potentielle niveauer for støtte og modstand.

Exit mobile version