Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin-kursen stiger om lørdagen, mens Ethereum, Litecoin og NEO også oplever fremgang

So entwickeln sich Bitcoin & Co. am Nachmittag

Bitcoin kursen er steget til 34.114,48 US-Dollar

Bitcoin-kursen er stigende og fortsætter med at vokse. På lørdag eftermiddag steg kursen til 34.114,48 US-Dollar, hvilket er en stigning på 0,58 procent i forhold til dagen før. Tidligere var prisen på Bitcoin 33.916,57 US-Dollar. Den positive udvikling er godt nyt for alle, der investerer i Bitcoin.

Kryptovalutaen Bitcoin Cash oplever også stigninger

Også Bitcoin Cash kan notere sig stigninger på lørdag eftermiddag. Prisen på Bitcoin Cash er øget med 2,26 procent og er nu 244,79 US-Dollar. Dagen før lå kursen på 239,39 US-Dollar. Dette er en positiv udvikling for Bitcoin Cash-investorer og indikerer en stærkere position på markedet.

Ethereum-kursen har en lille stigning på 0,45 procent

Ethereum, en anden populær kryptovaluta, oplever også en lille stigning i kursen. På lørdag eftermiddag var Ethereum-kursen 1.788,71 US-Dollar, en stigning på 0,45 procent i forhold til dagen før, hvor prisen var 1.780,76 US-Dollar. Investorer, der har valgt at satse på Ethereum, kan være glade for denne positive udvikling.

Litecoin-kursen stiger med 1,48 procent

Litecoin er også en af de kryptovalutaer, der oplever en stigning i kursen. På lørdag eftermiddag var Litecoin-kursen 68,04 US-Dollar, en stigning på 1,48 procent i forhold til dagen før, hvor prisen var 67,04 US-Dollar. Denne stigning i Litecoin-kursen viser, at kryptovalutaen fortsætter med at være attraktiv for investorer.

Ripple-kursen forbliver stabil

Ripple-kursen forbliver stabil på lørdag eftermiddag og bevæger sig ikke meget. Kursen blev registreret til 0,5458 US-Dollar, en lille ændring i forhold til dagen før, hvor prisen var 0,5461 US-Dollar. Ripple-investorer skal holde øje med eventuelle ændringer, da selv små prisændringer kan have betydelig indflydelse på deres investering.

Cardano-kursen stagnerer

Cardano-kursen viser kun en lille ændring på lørdag eftermiddag. Efter at have været 0,2894 US-Dollar dagen før, er Cardano-kursen nu omkring 0,2922 US-Dollar. Investorer skal følge med i udviklingen og vurdere, om Cardano er den rigtige kryptovaluta at investere i.

Monero-kursen stiger med 0,33 procent

Monero oplever også en mindre stigning i kursen på lørdag eftermiddag. Prisen på Monero er steget med 0,33 procent og er nu på 161,43 US-Dollar sammenlignet med 160,90 US-Dollar dagen før. Denne positive udvikling kan tiltrække investorer, der ønsker at tjene penge på kryptovalutamarkedet.

IOTA-kursen stiger med 2,43 procent

IOTA-kursen stiger med 2,43 procent på lørdag eftermiddag. Prisen på IOTA er nu 0,1553 US-Dollar sammenlignet med 0,1516 US-Dollar dagen før. Denne stigning i IOTA-kursen er positiv for investorer, der har valgt at satse på denne kryptovaluta.

Verge-kursen forbliver uændret

Verge-kursen viser ingen ændringer på lørdag eftermiddag. Kursen er stadigvæk 0,0038 US-Dollar, hvilket svarer til prisen dagen før. Investorer skal være opmærksomme på eventuelle ændringer i Verge-kursen, da de kan have indflydelse på deres investeringer.

Stellar-kursen forbliver uændret

Stellar-kursen ændrer sig ikke meget på lørdag eftermiddag. Efter at have været 0,1121 US-Dollar dagen før, er Stellar-kursen nu 0,1131 US-Dollar. Investorer skal nøje følge med i udviklingen for at træffe velinformerede beslutninger om deres investeringer.

NEM-kursen forbliver stabil

NEM-kursen forbliver stabil og ændrer sig ikke meget på lørdag eftermiddag. Kursen blev registreret til 0,0289 US-Dollar sammenlignet med 0,0283 US-Dollar dagen før. Investorer skal overvåge eventuelle ændringer og analysere, om det er det rette tidspunkt at investere i NEM.

Dash-kursen stiger med 2,15 procent

Dash er en af de kryptovalutaer, der oplever en stigning i kursen på lørdag eftermiddag. Prisen på Dash er steget med 2,15 procent og er nu 28,25 US-Dollar sammenlignet med 27,65 US-Dollar dagen før. Investorer bør følge med i denne positive udvikling for at træffe de rigtige investeringsbeslutninger.

NEO-kursen stiger med 5,48 procent

NEO-kursen stiger markant på lørdag eftermiddag. Prisen på NEO er øget med 5,48 procent og er nu 9,317 US-Dollar sammenlignet med 8,833 US-Dollar dagen før. Investorer kan overveje at investere i NEO for at drage fordel af den positive udvikling.

Disse opdateringer er baseret på oplysninger fra finanzen.net og giver et indblik i de aktuelle kryptovalutakurser. Investorer og interesserede bør følge udviklingen nøje og træffe beslutninger baseret på deres personlige investeringsstrategi.

Mislykket.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Få rettidige Litecoin News og opdateringer

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version