Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin-kursen taber gevinster efter ‘Short Squeeze’ fører til store likvideringer

Bitcoin (BTC) oplever fortsat volatilitet den 8. september, efter at en klassisk “Short Squeeze” tidligere har ført til en ny månedshøjde. Ifølge data fra Cointelegraph Markets Pro og TradingView er både shorts og longs i stor stil blevet likvideret som følge af kursudviklingen.

BTC opnåede i går en stigning, der først nåede en dagsrekord på 26.400 dollars. Dog er dagens tilbagegang skyld i, at BTC nu igen ligger under 26.000 dollars. Dette har særligt påvirket de senere handlende, der har lidt tab som følge af den volatile bevægelse. Ifølge CoinGlass blev shorts-positioner på 23,5 millioner dollars likvideret, før der også fandt tilsvarende likvideringer sted for long-positioner den 8. september.

Det er vigtigt for BTC at genvinde det tabte terræn fra august, påpeger eksperten Daan Crypto Trades. Han påpeger, at BTC endelig er steget over åbningskursen i september, efter at den flere gange nærmede sig dette niveau. Dog viser data fra CoinGlass, at BTC i september generelt har oplevet samlede tab på op til 10 %, hvilket dæmper forventningerne denne gang.

Ifølge handlende Crypto Tony er gårsdagens stigning ikke stærk nok og henleder opmærksomheden på den væsentlige 26.000 dollars-grænse. Han afstår derfor fra nye investeringer, medmindre BTC stiger over 26.600 dollars.

Det er dog værd at nævne, at BTC fortsat har formået at klatre tilbage til niveauerne fra starten af september og dermed forsvare den 200-dages eksponentielle glidende gennemsnitsværdi (EMA) på 25.674 dollars. Cointelegraph-ekspert Michaël van de Poppe minder om tidligere interaktioner med 200-EMA i andre kursscyklusser og konkluderer, at BTC nu står over for en “final” nedgang.

Van de Poppe angiver desuden, at der er et niveau, som BTC skal holde for at undgå et betydeligt sammenbrud. Dette niveau er omkring 25.500 dollars. Han påpeger også, at september kan være en ødelæggende måned for BTC.

I korthed viser de seneste kursbevægelser for BTC en høj grad af volatilitet og usikkerhed. Selvom der på kort sigt kan opstå yderligere udsving, er der en vis bekymring for, om BTC vil være i stand til at genskabe de tidligere opnåede højder og undgå større tab. Det er vigtigt for investorer og handlende at følge udviklingen nøje og træffe deres beslutninger baseret på en grundig analyse af markedets situation.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version