BitcoinKrypto News

Bitcoin Kursentwicklung: En tilstand af inaktivitet eller et tegn på en ny opadgående cyklus?

Bitcoin Kursanalyse: Er vi i en Disbelief Phase?

Den seneste udvikling i Bitcoin kursen har været særdeles kedelig for investorer og handlende, da prisen har været fanget i en snæver handelsspanne i adskillige uger. I dette tidsrum har prisen lejlighedsvis brudt ud af denne snævre range, men er altid vendt tilbage til området omkring $29.000.

Volatiliteten er på sit laveste niveau i mere end to år, og interessen for Bitcoin og andre kryptovalutaer er tilsvarende på et lavpunkt. På trods af dette er Bitcoin prisen steget med imponerende 80% siden begyndelsen af året, hvor den lå på $16.000 og nu er på $29.000.

Når flertallet af markedets deltagere mener, at rallyet er ved at nå sin ende, og vi måske står over for en længerevarende bjørnemarked, er det ofte et tegn på en såkaldt “Disbelief” fase.

Bitcoin prisudvikling ligner hjertestop

Hvis man har fulgt Bitcoin kursens udvikling i de seneste uger, vil man nok være temmelig ked af det over den snævre range, som vi har befundet os i i flere måneder nu. Siden den 23. juli har Bitcoin været fanget i en prisrange på omkring $1.650 (5,75%) – og fra sidste uge har det endda kun været en range på omkring $500 (1,65%).

Denne stemning på kryptomarkedet afspejles også i “Bored & Greed Index”, som aktuelt har en værdi på 10.

Selvom Bitcoin prisen er steget med ca. 80% fra bundniveauet på $16.000 i december til det nuværende niveau på $29.000, så ville man selvfølgelig ønske sig den volatilitet tilbage, som man er vant til fra kryptovalutaer. Og faktisk antyder blandt andet Bollinger Bands Width-indikatoren, at vi snart kan forvente den mest dramatiske kursbevægelse for Bitcoin.

Top  Bitcoin und Ethereum stärken das Anlegervertrauen: Krypto-Märkte auf dem Weg der Erholung

Bitcoin kursen gentager tidligere cyklus

Det er ikke usædvanligt, at vi efter rallyet i første kvartal af 2023 kan forvente en korrektion, som præcist ville replikere den forrige 4-års cyklus for Bitcoin. I 2018 (2022) så vi også bunden, efterfulgt af en stejl opadgående bevægelse i første kvartal af 2019 (som i første kvartal af 2023), efterfulgt af en korrektionsfase, der varede omkring 469 dage, før den nye bullrun startede i forbindelse med Bitcoin Halving.

Dog kan man argumentere for, at korrektionsfasen i den tidligere cyklus kun varede indtil begyndelsen af 2020 på grund af det såkaldte Black Swan-hændelse, som var corona krisen i marts 2020, og den efterfølgende V-formede genopretning, som bragte Bitcoin på sporet igen.

Bitcoin kursprognose indtil næste bullrun

Hvis Bitcoin kursen følger den tidligere cyklus, kan vi forvente en korrektion i Bitcoin prisen i de kommende måneder indtil udgangen af året, som potentielt kan bringe kursen ned til $20.000. Derefter forventes den nye opadgående tendens at starte, hvilket også vil indlede den nye bullrun hos Bitcoin.

Dette scenarie kan være understøttet af følgende faktorer: Økonomien får mere klarhed om recessionen, ingen yderligere rentestigninger – måske endda de første rentenedsættelser, alle deadlines for Bitcoin Spot ETF-ansøgninger + Bitcoin Halving i 2024.

Konklusion om den aktuelle Bitcoin kurs

Det er ikke kun sommerdøsigheden, der keder krypto-handlere og -investorer i øjeblikket. Den nuværende markedssituation er også belastende for alle deltagere, da vi muligvis befinder os i den såkaldte “Disbelief” fase ifølge Wall Street Cheat Sheet, hvilket kan være et bjørnefælde, hvor priserne falder, men alligevel markerer begyndelsen på en ny opadgående cyklus.

Top  Rollbit Coin (RLB) stiger 10% på 24 timer, kan den nå $1 per mønt?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button