Krypto News

Bitcoin Kursentwicklung in de seneste uger ligner en hjertestop

Bitcoin Kurs: Handler i et snævert interval og indikerer “Disbelief” fase

Bitcoin-kursen har været fanget i et snævert handelsområde i flere uger nu, hvor kursen lejlighedsvis brød ud både opad og nedad, men til sidst vendte tilbage til prislejet omkring $ 29.000. Volatiliteten er så lav som den ikke har været i over to år, og interessen for Bitcoin og andre kryptovalutaer er tilsvarende på de laveste niveauer.

Trods dette er Bitcoin-prisen steget med imponerende 80% fra $ 16.000 til nuværende $ 29.000 siden begyndelsen af året. Når flertallet af markedsdeltagerne mener, at rallyet slutter på dette punkt, og at vi måske vil opleve en meget længere bjørnemarked, er det typisk et tegn på en såkaldt “Disbelief” fase.

Bitcoin-prisudvikling i de seneste uger minder om et hjertestop

Hvis man har fulgt Bitcoin-grafikken de seneste uger, vil man nok være ret ked af den snævre interval, vi har befundet os i i flere måneder nu. Siden den 23. juli har Bitcoin befundet sig i et prisleje på ca. $ 1.650 (5,75%) – og siden sidste uge endda kun i et prisleje på ca. $ 500 (1,65%).

Kort sagt: Ekstrem kedsomhed

Stemningen på kryptomarkedet afspejler også denne kedsomhed sjovt nok med den nuværende “Bored & Greed” index, der har en værdi på 10.

Bitcoin-kurs replikerer den tidligere cyklus

Det er ikke usædvanligt, at vi efter rallyet i første kvartal 2023 kan se endnu en korrektion, der nøjagtigt replikerer den tidligere 4-årige cyklus for Bitcoin, hvor vi også så bunden i 2018 (2022), efterfulgt af en stejl opadgående bevægelse i første kvartal 2019 (som i første kvartal 2023), efterfulgt af en korrekturperiode, der varede omkring 469 dage, før den nye bullrun begyndte sammen med Bitcoin Halving.

Top  Ny oplysning: Velocore-hackerne stjal muligvis tokens for $10 millioner

Dog kan man argumentere for, at den tidligere cyklus kun varede indtil begyndelsen af 2020, da Corona-krasjet i marts 2020 var et sort svane-hændelse, og der var en V-formet genopretning, der fik BTC tilbage på sporet.

Bitcoin-kursprognose indtil næste Bullrun

Hvis Bitcoin-kursen følger den tidligere cyklus, kunne der være en korrektion i Bitcoin-prisen i de kommende måneder, der potentielt kunne føre prisen ned til $ 20.000. Derefter ville den nye opadgående trend begynde og indlede det nye bullrun for Bitcoin.

Dette går også hånd i hånd med følgende kriterier: Økonomien har mere klarhed om recessionen, ingen yderligere rentestigninger, faktisk mulighed for rentenedsættelser, alle deadlines for Bitcoin Spot ETF-ansøgninger og Bitcoin Halving i 2024.

Konklusion om den nuværende Bitcoin-kurs

Det er ikke kun sommerlovgud, der kedede krypto-tradere og -investorer for døden lige nu. Den aktuelle markedssituation er også belastende for alle markedsdeltagere, da det sandsynligvis er den såkaldte “Disbelief” fase ifølge Wall Street Cheat Sheets, en bjørnefælde, hvor priserne falder, men alligevel markerer begyndelsen på en ny opadgående cyklus.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button