BitcoinKrypto News

Bitcoin-Markt in turbulent farvand med fokus på vigtige nøgletal

Bitcoin-Markedet med fokus på nøgleindikatorer

Bitcoin-markedet befinder sig i øjeblikket i urolige farvande omkring 26.000 dollars mærket. I denne situation er der flere nøgleindikatorer, som man bør holde øje med.

Fear and Greed Index

Fear and Greed Index for Bitcoin ligger i øjeblikket på 37, hvilket indikerer stærk frygt på markedet. Et så lavt niveau af denne indeks kan medføre, at markedsdeltagere bekymrer sig om den nærmeste fremtid, hvilket kan føre til øget salgspress.

Cumulative Volume Delta (CVD)

Den anerkendte analytiker Skew fremhæver betydningen af Cumulative Volume Delta (CVD) for at forstå den aktuelle markedsdynamik. CVD viser, at sælgere sætter grænser og dermed begrænser den kortsigtede opadgående dynamik. Et konkret prisniveau, der bør observeres, er 26.100 amerikanske dollars.

Perpetual CVD (Perp CVD)

Perpetual CVD (Perp CVD) er også interessant, da den indikerer et fald i long-positioner og en stigning i short-positioner. Dette svarer til den nuværende nedadgående prisbevægelse.

Undersøgelse af specifikke børser

Undersøgelse af specifikke børser som Binance og Bybit giver yderligere indblik. Long-positioner blev likvideret på disse børser, hvilket udgør en risiko for opadgående scenarier.

Vernietigelse af long-positioner

Ifølge markedsanalytikeren MacroCRG blev der under gårdagens nedgang yderligere 300 millioner amerikanske dollars af likviderede long-positioner. Denne smerte for long-positioner kunne dog snart være forbi, da Skew antyder, at short-sælgere kan blive aktive.

Open Interest (OI) og BTC Velocity Metric

Open Interest (OI) for Bitcoin forblev uændret efter nedgangen torsdag og ligger i øjeblikket på 10,88 milliarder amerikanske dollars. BTC Velocity Metric er på et ekstremt lavt niveau, hvilket indikerer lav volatilitet og manglende aktivitet fra markedsdeltagerne. Dette er et bekymrende tegn for en kommende opadgående vending.

Top  Opdater venligst din app for at fortsætte med at læse nyheder, analyser og reportager.

Konklusion

Med disse faktorer in mente, forventes genopretningen efter denne nedgang at tage længere tid end normalt og kan vare ubestemt tid. Markedet er præget af frygt, begrænset opadgående dynamik og en stor mængde likviderede long-positioner, hvilket indikerer mindre bullish adfærd. Der er behov for øget aktivitet og stabilitet for at vende markedet tilbage til en mere gunstig tilstand.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button